Victòria treballada del CN Mataró eltot.cat a Madrid

L'equip de La Latina ha guanyat el primer quart, però l'equip mataroní ha remuntat

L'equip femení del Centre Natació Mataró eltot.cat, que tenia la segona plaça de la fase regular assegurada des del passat dimecres, avui dissabte ha obtingut una treballada victòria a la piscina de La Latina a Madrid.

L'equip madrileny ha sorprès en el primer quart que ha tancat amb avantatge de 4-2. Això ha obligat l'equip mataroní, que jugava sense Roser Tarragó, a fer un esforç inesperat per remuntar el partit que d'entrada s'esperava més plàcid. Però en el segon quart la maquinària ha funcionat ja molt millor i amb Ciara Gibson, i les seves dues companyes de selecció anglesa agafant la responsabilitat golejadora, s'ha tombat el marcador al descans (5-7).

Després el tercer quart ha tornat a ser igualat, mantenint-se els dos gols de diferència, que s'han reduït a la mínima expressió (8-9) ja avançat el darrer quart i obligant novament l'equip mataroní a treure la seva millor versió per acabar guanyant de quatre amb un parcial de 0-3.

Ara queda una sola jornada per acabar al primera fase en la qual el CNM eltot.cat rebrà el WP Zaragoza. Després vindran les semifinals del "play-off" en les quals sembla que el rival serà el Moscardó de Madrid, mentre a l'altra s'enfrontaran Sabadell i Mediterrani.