Cinquè lloc de les noies del CNM en el campionat de Catalunya de relleus de triatló

En la cursa Open el Centre Natació Mataró va obtenir tres podis

El passat diumenge 2 de juny en va celebrar la 5a edició del TriRelay a Pineda de Mar en format de triatló per relleus i en disputa el campionat de Catalunya per equips en aquesta especialitat. A més era puntuable per a la lliga Catalana de triatló 2019.

Cada equip estava compost per tres triatletes i cada un havia de fer un mini triatló de 250 m de natació, 8 km de ciclisme i 2 km de cursa a peu. El CN Mataró va presentar 9 equips.

190604Tr_NoiesPineda

Dos top 10 en la categoria elit

En la prova elit l’equip femení va assolir una gran 5a plaça amb Clàudia Luna, Júlia Raja i Natàlia Rodríguez, i l’equip masculí format per Lluís López, Oriol Bruguera i Oriol Gili va entrar en el top-10 arribant en la  9a posició.

Tres podis en les curses open

190604Tr_PodiOpenMas

En la sortida Open el Centre va tenir una alta participació amb 7 equips i aconseguint tres podis.  En categoria masculina l’equip A open (Oriol Farré, Robert de Moya i Pol Peña) va arribar primer, i l’equip B open (Quim Nicolau, Adrià de Moya i Marc Aragonés) va fer-ho en segon lloc, amb un estret marge de nomes 10 segons entre els 2 equips. Les noies de l’equip open A van quedar en segon lloc amb Jèssica Brillas, Joana Martínez i Núria Bruguera.

A destacar també el debut en triatló de nous joves components de l’equip en aquesta competició com Alba Barroso, Sara Vallmajor, Oriol Gómez, Pol Pérez i Marti Codina.