Victòria per equips del CN Mataró a la Duatló de Vic

Ivana Peralta va pujar al tercer graó del podi en la categoria femenina

El diumenge passat dia 10 de març es va disputar la 17a edició de la Duatló Ciutat de Vic, que aquest any era puntuable per a la Copa Catalana de Duatló amb els circuits de sempre, molt exigents, però molt espectaculars, que agraden als participants. Les distàncies eren de 6 km  de cursa a peu inicial, 30 km de ciclisme amb 2 ports i 3 km finals també a peu.

190312Tr_DuatlóVic

En nois Albert Ruz va estar des de l’inici en el grup capdavanter. Va lluitar i donar la cara sempre i quedà en 4t lloc absolut, amb un temps de 1:32:21. Va pujar al podi en la categoria sub-23 pel seu 3r lloc. Ivan Roca va quedar el 21è i Oriol Bruguera el 24è i tots tres junts van assolir la victòria per equips masculins. Van participar també Adrià de Moya (90è) o Joaquim Martí (180è).

En noies l’única representant va ser Ivana Peralta que va aconseguir una gran 3a posició absoluta, amb un temps de 1:51:31, demostrant que aquestes competicions on el sector de ciclisme es selectiu li van molt bé.