Gran èxit de la 18a edició del Triatló Ciutat de Mataró

S'hi disputava el Campionat de Catalunya de Clubs en modalitat esprint, que va ser per al CN Minorisa i Prat Triatló.

18a Triatló Ciutat de Mataró

El passat diumenge a les 9 hores era la cita de la 18a edició del Triatló “Ciutat de Mataró” i una vegada més va ser tot un èxit esportiu i d’organització, amb més de 700 participants a la sortida. Aquest any, a més, s’hi disputava el Campionat de Catalunya de Clubs, en la modalitat esprint, amb recorreguts de 750 m de natació, 20 km en biccileta i 5 km de cursa a peu.

El guanyador absolut individual va ser Genís Grau (Prat Triatló 1994) amb un temps de 55:19, per davant de Jordi Delats (FastTriatlon- CN Montjuïc) amb 55:27 i Alexis Dupuy (TriCBM- Calella) amb 55:39.
El campió de Catalunya per clubs va ser el CN Minorisa de Manresa, per davant de FastTriatlón- CN Montjuïc i TriCBM- Calella.

180528Tr_EquipmasCNM

Per part del Centre el més destacat va ser Guille Cortijo (27è) amb 1:00:07, seguit de Jordi Fernàndez (34è) amb 1:00:34, Ivan Roca (50è) amb 1:01:34 i Oriol Gili (53è) amb 1:01:56. Va ser una llàstima que el més destacat, Dani Gonzàlez, perdés el xip en el tram de natació i això li va impedir poder puntuar i va significar no poder estar més amunt a la classificació per equips. El CN Mataró va acabar en 9è lloc en el campionat català.
El veterà Toni Noé, va acabar en el lloc 240è amb 1:25:22, guanyant en la categoria de veterans 3, de més de 70 anys.

En categoria femenina la guanyadora va ser Anna Flaqué (Fasttriatlon- CN Montjuïc) amb 1:04:30, per davant de Sofía Aguayo (Prat Triatló 1994) amb 1:05:40 i Nuria Peix (CN Vic) amb 1:06:50.
Per equips el Prat Triatló es va proclamar campió de Catalunya, i el van acompanyar al podi el FastTriatlón- CN Montjuïc i el CE Katoa Barcelona.

180528Tr_equipfemCNM

Per part del CN Mataró la millor va ser Júlia Raja (17a i 2a cadet) amb 1:10:29, seguida d’Ivana Peralta (22a) amb 1:11:44 i Joana Martínez (40a i 2a en veteranes) amb 1:15:22. Alexandra Cassan va tenir problemes en el sector ciclista i es va haver de retirar.
Per equips l’equip femení es va classificar en el 6è lloc.

180528Tr_equipcompletCNM

L'equip femení del CN Mataró 5è lloc al Campionat d'Espanya de Mitja Distància

El passat dissabte dia 26 es va disputar a Guadalajara el Campionat d’Espanya de Mitja Distància (1900 m nedant, 90 km bicicleta i 21 km de cursa a peu) de Triatló, en una competició que era també puntuable per al rànquing estatal de clubs, i que va ser una prova molt dura per la distància i el desnivell en els dos sectors de bici i córrer.

180528Tr-EquipCNMaGuadalajara

Van participar-hi sis triatletes del Centre Natació Mataró: Quim Iturralde, Luís Diogo, Oriol Bruguera, Clàudia Luna, Judit Zaragoza i Viky Roura.
El més destacat de l’equip del Centre en categoria masculina va ser Quim Iturralde que va acabar 24è en la cursa d’elit amb un temps de 4:24:23. Luís Diogo va quedar en 29è lloc amb 4:29:33 i Oriol Bruguera va ser 27è en el grup d’edat de 25-29 anys amb 5:17:21. Per equips es van classificar en el lloc 14è.
En categoria femenina la millor classificada va ser Clàudia Luna que va acabar 14a en la prova elit amb 5:09:57. Judit Zaragoza va quedar 25a amb 5:36:08 i Viky Roura va quedar 4a en el grup d’edat de 50-54 anys amb 6:15:26. Per equips les noies del Centre van quedar en un excel·lent 5è lloc.