Vicenç Castellà (CNM) quart a l'Ironman de Copenhaguen

Aida Fàbrega (CNM) també quarta a la Half del Valle de Buelna

En el retorn a l'activitat després de vacances els triatletes del Centre Natació Mataró han obtingut dos grans resultats a Dinamarca i Cantàbria.

170820Tr_Castellà

Vicenç Castellà es va desplaçar fins a Dinamarcar per disputar l'Ironman de la seva capital Copenhaguen, i va tenir una destacadíssima actuació arribant en 4a posició absoluta i 3r del seu grup d'edat de 30-34 anys, amb un fantàstic temps de 8 hores 47 minuts i una marató final de 2:51:00. A més amb la tercera posició del seu grup d´edat s'ha guanyat el dret d'anar el proper any a la mítica Ironman de Hawaii.

170820Tr_Fàbrega

També molt important va ser el resultat de la triatleta Aida Fàbrega, que va anar fins a Cantàbria per disputar una de la mítiques triatlons nacionals de distancia Half: el Triatló del Valle del Buelna. I va fer una impressionant remuntada en bici fins arribar en segona posició a la segona transició però va perdre dues posicións en els 21 kms de cursa a peu. Va obtenir finalment una molt meritòria quarta posició absoluta amb un temps final de 4:41:13.