Toni Noé, amb 71 anys, protagonista en l'Ironman de Vitòria

Destacada actuació també de Vicenç Castellà (CN Mataró) que va baixar de les 9 hores

El passat diumenge es va disputar l'Ironman de Vitòria amb més de 1000 participants constituint-se en una de les competicions més importants d'aquesta distància que se celebren a nivell nacional, tot i que no pertany a cap circuit internacional.

170711Tr_Noé

Aquest any "la gran estrella" era el triatleta més veterà del Centre Natació Mataró, l'incombustible Toni Noé al qual l'organització li va fer un homenatge, previ a la competició, mitjançant un vídeo que es va distribuir per les xarxes socials i que donava a conèixer aquest gran home, tant a nivell esportiu com sobretot personal.

En Toni Noé als seus 71 anys va tornar a donar una lliçó de sacrifici i també de simpatia. Va arribar en un temps de 13:18:56 sent l'únic que va finalitzar en la seva categoria de 70 a 74 anys. La Plaça d´Espanya de Vitòria on estava ubicada l'arribada va esclatar en un fort aplaudiment de tot el públic en els darrers metres, retent-li així un merescut i molt emocionant reconeixement.

170711Tr_Castellà

També cal destacar la grandíssima actuació de Vicenç Castellà que, amb una competició molt sòlida, va anar remuntant en bici i corrent per finalitzar en la 9a posició absoluta amb un increïble temps de 8:59:21, sent  la primera vegada que aconseguia rebaixar la barrera de les 9 hores.
Oriol Gili era l'altre representant del Centre en la categoria elit però no va poder acabar la competició retirant-se en la segona transició per problemes al maluc, conseqüència d'una caiguda en un entrenament de bici en les setmanes anteriors.

Diumenge es disputa el Campionat de Catalunya de clubs al Triatló d´Osona a Vic, i allà el CN Mataró tindrà una àmplia representació.