El CN Mataró femení de triatló obté l'onzè lloc a l'estatal de clubs de 1a

L'equip masculí va quedar 9è en la competició de Segona Divisió

El passat cap de setmana es va disputar a Pontevedra el Campionat d'Espanya de Clubs de triatló i allà el Centre Natació Mataró hi va desplaçar els seus 18 millors triatletes, 10 noies i 8 nois, que van tenir una bona actuació, al costat dels millors clubs estatals que disputaven aquest campionat i també buscaven sumar punts per a la Lliga Nacional 2017.

170612Tr_EquipfemeníCESP

Les noies que estan a 1a divisió van competir a gran nivell assolint una 11a posició final  i sumant punts per a mantenir-se en la 10a posició de la Lliga nacional. La més destacada va ser Clàudia Luna (29a amb 1:09.42) seguida de Jessi Brillas (52a amb 1:12.24) i Mayalen Noriega (57a amb 1:12.57). Van completar l'equip Aida Fàbrega, Maria Andreu, Júlia Raja, Ivana Peralta, Núria Bruguera, Mireia Àlvarez i Joana Martínez.

Els nois van competir en la 2a divisió masculina on estan lluitant per intentar pujar a primera l'any vinent. Van assolir una gran 9a posició en aquest campionat, sumant uns punts que els situen a la mateixa plaça de la Lliga. El més destacat va ser Guille Cortijo (26è amb 1:01.44) seguit d'Antolí Fauria (35è amb 1:02.33) i Oriol Gili (38è a,b 1:02.46). Van completar l'equip Francesc Juàrez, Quim Iturralde, Oriol Farré, David Rovira i Jordi Fernàndez.

170612Tr_EquipmasculíCESP

La competició es disputava en distància esprint  i participaven 15 clubs a primera divisió i 15 clubs a la segona divisió, tant masculina com femenina. La classificació s'obtenia en base als punts obtinguts per cada triatleta per la seva posició individual.