Tercer lloc al Campionat d'Espanya de mitja distància per al CNM

Tant l'equip masculí com el femení van aconseguir la medalla de bronze el mateix dia que es disputava el Camp. de Catalunya de grups d'edat

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 18 Maig 2017 09:20

Esports, 2013/2017, triatlóTant l'equip masculí com el femení van aconseguir la medalla de bronze el mateix dia que es disputava el Camp. de Catalunya de grups d'edat

Un grup de 8 triatletes del Centre Natació Mataró es van desplaçar el passat 13 de maig a Pamplona per disputar el Campionat d´Espanya de Mitja distància (1900-85-21). L'equip masculí, format per Vicenç Castellà, Luís Diodo i Oriol Gili, va aconseguir acabar en tercera posició per equips. El mateix resultat que en noies, on van participar Aida Fàbrega, Núria Bruguera i Joana Martínez.

A nivell individual cal destacar la 8a posició d'Aida Fàbrega en elit femení i el 25è de Vicenç Castella en elit masculí. En grups d'edat Joana Martínez va ser subcampiona d'Espanya en el grup 45-49 femení.

Esports, 2013/2017, triatló

Bon paper al Campionat de Catalunya de grups d'edat

D'altra banda, el mateix dissabte 13 es va celebrar la XXVII edició de l'Sprint de Sant Feliu de Guixols amb l'exigent circuit de ciclisme per la carretera de Tossa. Aquest any era Campionat de Catalunya de Grups d'Edat, on el CNM hi va participar amb nombrosos triatletes. Quim Soler va aconseguir el Campionat de Catalunya en 40-44 anys, i Francesc Juarez va ser 3er en el grup 35-39. Per equips, el femení va acabar 5è i el masculí 6è.