Bon paper del triatló del CNM

Van participar a la Copa del Rei i al Campionat d'Espanya de relleus

• Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 11 Maig 2017 10:25

Ciutat 2017, TRIATLÓ CNMAquest passat cap de setmana a la localitat murciana d'Águilas es va disputar la Copa del Rei i el Campionat d'Espanya de relleus. Dissabte va ser el torn de la Copa del Rei en la modalitat per equips, on cada equip necessita 6 components que participaran en un triatló Sprint i com a mínim 4 d'ells han d'arribar a la meta junts. Més de 160 equips, entre masculins i femenins, anaven prenent la sortida en intervals d'un minut, al més pur estil contrarrellotge ciclista.

El Centre Natació Mataró hi va ser present on va destacar, sobretot, l'equip femení, aconseguint la 10a posició final. Les 6 components eren Clàudia Luna, Aida Fàbrega, Mayalen Noriega, Maria Andreu, Júlia Raja i Ivana Peralta.

En categoria masculina, els nois del Centre van finalitzar en 24a posició, després de tenir alguns problemes en el tram ciclista, en una prova on els equips van arribar molt ajustats i el ritme va ser duríssim des del principi. Els components van ser Antoli Fauria, Xavi Casal, Guille Cortijo, Quim Soler, Francesc Juarez i Vicenç Castella.

El diumenge es disputava el Campionat d'Espanya de relleus, una competició molt ràpida on  els 3 components de cada equip han de fer un relleu de 300m de natació, 8 kms de ciclisme i 1,5 kms de cursa a peu. Les noies tornaven a buscar el Top10 però una caiguda en el segon relleu de Clàudia Luna ho va impedir. Al final, 13a posició, on hi van participar Mayalen Noriega, Clàudia Luna i Aida Fàbrega.

El relleu masculí, format per Guille Cortijo, Xavi Casal i Antoli Fauria, va finalitzar en 26a posició, en una prova d'altíssim nivell.