Clàudia Luna campiona del món de duatló sub-23

La triatleta del CN Mataró va obtenir el títol a la ciutat asturiana d'Avilés

160606Tr_ArribadaLuna

La Clàudia Luna, la triatleta del Centre Natació Mataró que va ser proclamada no fa molt la millor esportista de la nostra ciutat de l'any 2015, ha aconseguit millorar el que havia fet l'any anterior i el passat dissabte es va proclamar campiona del món de duatló, en la seva categoria sub-23, en el campionat celebrat a Avilés.

160606Tr_MedallaLuna

La Clàudia competia amb les millors del món, no només de la seva categoria sinó de la categoria absoluta, i va acabar en la 13a posició absoluta, però va ser la millor de la seva categoria pujant al més alt del podi i penjant-se una medalla d'or que avui dilluns ja lluïa a les instal·lacions del Centre Natació Mataró.

160606Tr_CursaLuna

La duatló es va córrer sobre unes distàncies de 10 km de cursa a peu, 40 km de bicicleta i 5 km altra vegada de cursa a peu. El seu temps va ser de 2:04:16, amb parcials de 37:13 en els 10 km primers corrent, 1:06:28 en els 40 km en bicicleta i 19:43 en el darrer tram de 10 km corrent. De tota manera la Clàudia va declarar que no va estar prou bé, sobretot en el tram de bicicleta, i que ho pot fer encara millor.
La guanyadora absoluta va ser la britànica Emma Pallant amb 1:56:45 i Margarita Garcia va ser la primera espanyola amb 1:57:17 penjant-se el bronze.