Claudia Luna del CN Mataró guanya la 25a Duatló de Banyoles

El seu company d'equip Alex Cortijo es va emportar la victòria en categoria júnior

Claudia Luna guanya a Banyoles

Diumenge passat la secció de triatló del CN Mataró va participar a la 25a Duatló de Banyoles, la més antiga de Catalunya que enguany es va celebrar en la modalitat sprint.
El més destacat de l’actuació mataronina va ser la victòria de Claudia Luna en categoria femenina que va dominar la prova de principi a fi. Luna que també es va emportar la victòria en categoria júnior va fer un temps d’1:06:32.

Victòria del júnior Àlex Cortijo

En categoria absoluta el millor va ser Xavi Casal que va acabar 7è amb un temps de 0:56:41, també hem de destacar el 13è lloc absolut d’Àlex Cortijo amb un temps de 0:57:15, registre que li va valer per emportar-se el triomf en categoria júnior. Més enrere van entrar David Rovira 21è (0:58:01), Santiago Abad 32è (0:59:14) i MIguel Lucena 164è (1:06:50).

Tots aquests resultats van fer que el CN Mataró acabés 2n per equips sumant punts per continuar entre els primers classificats de la Lliga Catalana de Duatló. Aquest diumenge 22 de març el CN Mataró participarà en una altra de les duatlons històriques de Catalunya, la de Castellfollit de la Roca.