El CN Mataró tercer al Campionat de Catalunya de Duatló de clubs

Gran resultat de la secció de triatló del CNM que continua estan entre els millors equips catalans

CN Mataró tercer lloc català de duatló del clubs

El passat cap de setmana el CN Mataro va participar en la XXIII edició de la Duatló de Reus on estava en joc el Campionat de Catalunya de Duatló de clubs. Una competició on els equips podien portar un equip com a màxim de set components  i on només es tenia en compte el temps dels quatre millors. Finalment el podi es va decidir en els darrers quilòmetres de la cursa a peu i el CN Mataró va acabar tercer amb un temps  de 4:07:23 per darrere del Fastriatlon que va ser segon (4:08:49) i del CN Prat que es va proclamar campió de Catalunya (4:07:23).

Dani González 10è

En l’actuació individual hem de destacar de nou a Dani González que va ser el millor participant del CN Mataró, González va acabar 10è (1:02:02). També van tenir una actuació destacada José Luis Cano 15è (1:02:21), Xavier Casal 18è (1:02:27) i Francesc Juàrez 29è (1:02:50). Més endarrere van arribar Albert Ruz 74è (1:05:47) i Oriol Farré 96è (1:07:16).

Aquest diumenge 15 de març el CN Mataró participarà en la Duatló de Banyoles, la més antiga de Catalunya i prova puntuable per a la Lliga Catalana.