Dos sots-campionats del CN Mataró al Campionat d’Espanya de Duatló

Lluís Vila va acabar segon i per equips el CNM va entrar en segona posició

CN Mataró subcampió estatal de Duatló

Cap de setmana històric, el passat,  per a la secció de triatló del Centre Natació Mataró que va aconseguir dos podis al Campionat d’Espanya de Duatló de Llarga Distància. Lluís Vila va acabar segon en categoria individual, mentre que per equips, el masculí del CN Mataró va aconseguir una meritòria segona posició.

A dos segons de l’or

L’atleta del CN Mataró Lluís Vila que està en un gran moment de forma, va competir molt bé a Orihuela en el Campionat d’Espanya de Duatló, quedant-se a només dos segons d’aconseguir el títol estatal, finalment es va haver de conformar amb el segon lloc amb un temps de 3:23:05, millorant el 4t lloc de l’any passat.

Però aquest no va ser l’únic èxit del CN Mataró, ja que l’equip masculí format per Lluís Vila, Antolí Faura 20è (3:39:01), Marc Rovirà 37è (3:46:34) i Sant Abad 44è (3:49:21) va assolir el subcampionat d’Espanya per equips, aconseguint una fita històrica per a la secció de triatló del CN Mataró.

Clàudia Luna campiona de Catalunya júnior

Per altra banda, diumenge passat el CN Mataró va participar en la Duatló d’Igualada on estaven en joc els títols de campions de Catalunya per categories. Aquí el conjunt mataroní va aconseguir quatre podis. Clàudia Luna va quedar segona en categoria absoluta amb un temps d’1:05:45, registre que li va valer per proclamar-se campiona de Catalunya.

José Luis Cano campió veterà

L’atleta del CNM, José Luis Cano, es va emportar la victòria en categoria veterans 1 amb un temps d’1:01:21. En categoria absoluta el millor mataroní va ser Xavi Casal que va acabar 6è (1:00:21). Albert Ruz va acabar 4t en categoria cadet (1:04:39), seguit de prop de Guille Cortijo que va entrar en 5a posició (1:04:40). Per últim hem de destacar el 6è lloc de Marc Diaz en categoria júnior (1:06:34).

Per acabar dir el CN Mataró vaobtenir la 2a posició en la classificació per equips. Aquest cap de setmana l’equip del CNM participarà en la Duatló de l’Ametlla, prova puntuable per a la Lliga Catalana de Duatló.