Diumenge arriba una nova edició de la Triatló Ciutat de Mataró

La prova organitzada pel Centre Natació Mataró arriba a la seva 14a edició

Cartell Triatló Ciutat de MataróAquest diumenge 1 de juny a les 9 hores del matí arriba una nova edició de la Triatló ciutat de Mataró que organitza el Centre Natació Mataró. La prova serà puntuable pel Circuit Català de Triatló i la Lliga de Clubs. Tindrem l’oportunitat de veure especialistes de reconegut prestigi en una competició que cada any reuneix a més corredors. L’espectacularitat de la prova fa que siguin molts els que vinguin, corredors i públic, donant a l’esdeveniment una alta notorietat a nivell nacional.

Per ara ja s’hi han inscrit 850 triatletes i alguns d’ells són de primer nivell, com Isaac López, guanyador de l’any passat, Iñaki Baldellou, Ana Godoy, Mayalen Noriega i Sara Loerh. Els triatletes del CN Mataró que intentaran acabar entre els primers seran Mónica Pellejero, Maria Diez, Lluís Vila, Dani González i Àlex Cortijo.

El vessant solidari de la prova

El CN Mataró, organitzador de la triatló, ha organitzat, el mateix dia de la prova, una recollida d’aliments conjuntament amb el Banc d’Aliments. Així mateix el dia de la celebració de la triatló es podrà portar menjar per a fer-lo arribar a les persones necessitades. El Banc d’Aliments  demana, sobretot, que es portin aliments bàsics com l’oli, llet, galetes, conserves de peix, conserves de carn (mandonguilles, favada) o llegums cuits en llauna