Ramos no pot superar la segona ronda en l'Open USA

Ha acusat l'esforç del primer partit de 5 hores i s'ha enfonsat en el cinquè set davant Mahut

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas no ha pogut superar la segona ronda de l'Open USA i ha caigut davant el veterà francès Nicolas Mahut, que l'ha derrotat en cinc sets.

170831Te_Ramosperd

Un dels punts forts de l'Albert és la fortalesa mental i física, però en aquest partit ha acabat acusant l'esforç del partit de 5 hores de la primera ronda davant l'uzbek Istomin. El francès Mahut (115 del rànquing mundial) també havia necessitat 5 sets en la primera ronda, però un partit amb poc més de 3 hores de durada.

Ramos ha guanyat el primer set (6-4), ha perdut el segon (4-6) i s'ha posat per davant guanyant el tercer (6-4). Però el quart set l'ha començat malament rebent un break molt aviat i Mahut se l'ha emportat per 3-6, i el el cinquè altra vegada ha rebut de seguida un break i s'ha enfonsat perdent-lo en blanc (0-6).

Les diferències més clares del partit, com es pot observar en les estadístiques, han estat en els aces (14 del francès, per només 5 de Ramos) i en els punts aconseguits restant (44% del francès per 33% del mataroní).

http://www.usopen.org/en_US/scores/stats/1227ms.html#top