Albert Ramos comença l'Open USA guanyant un partit de 5 hores

Ha superat l'uzbek Istomin en un partit dramàtic en cinc sets amb 60 jocs

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas (número 24 del món) ha començat amb bon peu l'Open USA, ja que en una partit maratonià ha superat a la primera ronda el tennista de l'Uzbekistán Daniel Istomin (número 86 del món).

170829Te_RamosUSA

El matx ha estat dramàtic i de quasi cinc hores de durada, en la que sense cap mena de dubte serà una de les grans batalles del torneig. Han estat 60 jocs (31 per Ramos i 29 per Istomin) i 418 punts (211 a 207), en un partit equilidradíssim.

Ha començat guanyant Istomin per 4-6, després l'Albert, cap de sèrie número 20 del torneig, ha guanyat el segon set en el "tie-break" i el tercer per 7-5. En el quart ha estat el seu rival el que ha guanyat el "tie-break" i finalment en el decisiu el mataroní ha guanyat altre cop de forma ajustada per 7-5. O sigui que el resultat final ha estat de 4-6, 7-6, 7-5, 6-7, 7-5.

Les dades del partit

Cal destacar els 23 aces d'Istomin, per només 12 de Ramos. I també el fet que en 5 hores el mataroní només hagi comès dues dobles faltes. I també el que ha costat d'aconseguir fer breaks: entre els dos jugadors n'han disposat de 42... i només n'han aprofitat 11.

Ara a la segona ronda l'Albert Ramos, si aconsegueix recuperar-se bé d'aquest esforç, té un riavl força assequible. Serà el francès Mahut, que és el número 115 del món, i que a primera ronda ha derrotat l'hongarès Fucsovics també en cinc sets, però en 3 hores i mitja.

De passar aquesta ronda es podria trobar a la tercera amb l'asturià Pablo Carreño, cap de sèrie número 12.