Albert Ramos juga el Godó com a TOP-20 mundial

La seva actuació a Montecarlo li ha permés escalar cinc posicions al rànquing fins al 19è lloc

Després de la seva gran actuació a Montecarlo, amb la seva primera final en un Màsters 1000, el tennista mataroní Albert Ramos Viñolas ha escalat cinc posicions en el rànquing mundial ATP.

170421Te_Te-Ramos

S'ha situat en el lloc 19è del rànquing mundial, i a només 10 punts del segon tennista espanyol Roberto Bautista, i per darrere de Rafa Nadal. Per davant només té a Murray, Djokovic, Wawrinka, Federer, Nadal, Raonic, Nishikori, Cilic, Thiem, Goffin, Tsonga, Dimitrov, Berdych, Pouille, Sock, Kyrgios, Monfils i el citat Bautista. Tots els altres tennistes del món estan per darrere seu... i això és dir molt i bo de l'Albert Ramos.

170425Te_Ramos19

Aquesta setmana juga a casa: toca el Godó

I aquesta setmana estrenarà la seva posició en el TOP-20 mundial a casa, al Real Club Tennis Barcelona, on es disputa el Barcelona Open Banc Sabadell, el tradicional Torneig Comte de Godó.

Va començar a la competició de dobles el dimarts, formant parella amb el mallorquí Jaume Munar, i van perdre en dos ets (6-4, 6-2) davant l'holandès Rojer i el romanès Teacu.

A la competició individual l'Albert és el cap de sèrie número 10 i començarà demà a la segona ronda, la de 1/16 de final, enfrontant-se al norueg Casper Ruud, jove de 18 anys que és el 128 del món. Si supera, com és d'esperar, aquesta ronda molt probablement es trobarà amb Roberto Bautista, cap de sèrie número 6 i com hem dit el tennista que està just per sobre seu al rànquing mundial. I si superés aquesta ronda, el rival podria tornar a ser Andy Murray.