Aquest dissabte el CNM Quadis de tennis taula se la juga a Calella

Les noies de Flora Khassanova encara poden aspirar al títol de la Superdivisió Femenina

Aquest dissabte a les 17 hores l’equip femení de tennis taula del Centre Natació Mataró Quadis té una cita molt important a Calella, on a part del derbi de rivalitat comarcal, es juga les poques possibilitats que li queden d’optar al títol de la Superdivisió femenina de tennis taula.

La sorpresa que es va produir, a la primera jornada, quan el Calella va guanyar aquí a Mataró, després s’ha vist que no era tal, perquè les calellenques han estat capaces d’arribar a l’equador de la competició imbatudes amb 18 punts, quatre per davant de les mataronines i del Relesa Cartagena, l’altre aspirant i actual campió, que ho han de guanyar tot per aspirar al títol.

Un equip amb la millor jugadora de la lliga
Wu Xue, Gàlia Dvorak i Natalya Prosvirnina, que en el primer partit del campionat no hi va ser present, intentaran tombar l’equip que integren Qian Dong, la millor jugadora de la lliga, Svetlana Mayorova i Jèssica Hernàndez, l’ex-jugadora mataronina. El triomf passa per no cedir cap punt davant aquestes dues darreres jugadores, ja que la xinesa sembla imbatible. Veurem que passa...

Completen la primera jornada de la segona volta els partits: Ripollet- La Zubia, La Selva- Elx i Vic- Elx.