El CN Mataró Quadis supera l'actual campió de la Superlliga

CN Mataró Quadis 4 - 3 Relesa Cartagena

Era important el matx que es va disputar el passat dissabte a les instal·lacions del Complex Joan Serra del CN Mataró ja que les dues ensopegades que l'equip mataroní havia patit davant Calella i La Zubia, obligaven l'equip de Flora Khassanova a superar l'actual campió, el Relesa Cartagena, en el darrer partit de la primera volta, si no volia quedar apartat del títol i fins i tot del segon lloc que es va obtenir la passada campanya.

El potencial de l'equip murcià està basat en la seva xinesa Yan Fei Shen, que va sumar els tres punts, però per sort en la resta dels partits les jugadores locals es van poder imposar obtenint així la victòria.

Va començar Natalya Prosvirnina guanyant per 3-0 a Solichero, igualant el marcador Yan Fei Shen guanyant per 0-3 a Gàlia Dvorak. Wu Xue va tornar a donar avantatge al CN Mataró superant per 3-1 a la romanesa Zamfir, però les visitants van capgirar amb la victòria al doble (Zamfir- Yan Fei Shen van guanyar per 2-3 a Wu Xue- Dvorak) i amb la de Yan Fei Shen sobre Prosvirnina per 0-3.

S'havien de guanyar els dos darrers partits i no va fallar Wu Xue superant per 3-0 Solichero i tampoc ho va fer Gàlia Dvorak, que va saber aguantar la pressió per guanyar per 3-0 una jugadora més experimentada com és la romanesa Adriana Zamfir.

Resultats: CN MATARÓ QUADIS- Cartagena 4-3; Dos de Mayo- Calella 2-4; Collosa Valladolid- Calella 1-4; Ripollet- Cartagena 0-4; La Zubia- Elx 4-2.
Classificació: Calella 18; CN MATARÓ QUADIS 14; Relesa Cartagena 12 (un partit pendent), La Zubia 10; Vic (-2), Collosa Valladolid i La Selva 8; Dama d'Elx (-1) 6, Dos de Mayo 2, Ripollet 0.
Propera jornada: La primera jornada de la segona volta no es juga fins el dia 4 de febrer i en ella les mataronines tindran un altre transcendental matx a Calella, per tal de treure's l'espina de la derrota del primer partit en el qual encara no van comptar amb Natalya Prosvirnina.
Aquest cap de setmana es completa la primera volta amb els partits Cartagena- Vic i Dama d'Elx- Vic. També s'avança un partit de la primera jornada de la segona volta: Collosa Valladolid- Cartagena.

Classificació i resultats de la Superdivisió Femenina de Tennis Taula