El Quadis CNM continua co-líder de la Divisió d'Honor de tennis taula

L'equip mataroní ja té pràcticament les fases d'ascens a la Superdivisió a la mà després de la victòria a Olot

L'equip masculí del Quadis CN Mataró de tennis taula va aconseguir un brillant triomf a Olot i es manté co-líder del seu grup de la Divisió d'Honor de tennis taula i téa la mà les fases d'ascens a la Superdivisió Estatal, que ja va jugar la temporada passada sense l'èxit de pujar.

Tennis Taula Quadis CNM - Alicante

El partit jugat a Olot va ser dels més emocionants de la temporada, ja que després d'acabar els individuals amb empat a tres, la victòria es va decidir en el partit de dobles i en ell la jove parella formada per Xavier Peral i Sergi Grau van superar per 1-3 l'experimentada parella de l'equip de la Garrotxa formada per Kumar i Caymel.

En els individuals Dauud Cheaib havia guanyat Roca (1-3) i Sergi Grau havia guanyat Caymel (2-3) posant el 0-2 al marcador. Però després el jugador indi Kumar va guanyar Xavier Peral (3-2), Roca va guanyar Grau (3-2) i Kumar va derrotar Cheaib (3-0). En el darrer partit d'individuals Xavier Peral va superar per 0-3 a Caymel portant la decisió al matx de dobles, que com hem dit va ser per als mataronins.

La classificació, abans d'una llarga aturada per a l'equip mataroní fins el 15 d'abril, està així: Alicante i QUADIS CN MATARÓ 30 punts (en 18 partits), Mijas 28 (en 20), Borges B 20 (en 16), Olot 16 (en 16), Hispalis 16 (en 17), Badalona i Alzira 16 (en 18), La Zubia 12 (en 16), Huétor Vega 12 (en 17), Ripollet 10 (en 18), Calella 4 (en 18). El campionat consta de 22 partits i els tres primers jugaran la fase d'ascens. Si, com sembla desprendre's de la normativa, el Borges B no pot fer les fases d'ascens, en tenir el seu primer equip a la categoria de sobre, l'equip mataroní ja tindria les fases a la mà.