Xavier Peral i Blanca Lario campions de Catalunya sub-21

Grans resultats dels palistes del CN Mataró al Campionat de Catalunya

Xavier Peral

El passat cap de setmana es va celebrar a la localitat de Reus el Campionat de Catalunya de tennis taula infantil i Sub-21, on el CN Mataró va aconseguir molt bons resultats obtenint un total de vuit medalles. En categoria masculina Xavier Peral es va proclamar campió de Catalunya sub-21 després de guanyar a la final el seu company d’equip Yordi Jason Ramos que e sva emportar la plata.

Campions per equips

Esmentar que a semifinals Yordi Jason va derrotar per un ajustat 3-2 el seu altre company d’equip Toni Prados que es va penjar la medalla de bronze. Aquests tres metalls aconseguits van fer que el CN Mataró es proclamés campió de Catalunya sub-21 per equips.

En categoria femenina la palista del CN Mataró Blanca Laria es va proclamar campiona de Catalunya sub-21 després de guanyar tots els partits que va disputar
En categoria infantil masculina l’Oriol Lario va fer un gran torneig arribant a la final on va caure per un ajustat 3-2 i es va haver de conformar amb la medalla de plata. Aquest mateix metall es va penjar la Cati Zamorano en categoria infantil femenina.

Més medalles en dobles

Però encara hi va haver més medalles per a la delegació mataronina, la parella infantil femenina formada per Cati Zamorano i Irene Delgadilo es va penjar la medalla de plata després de caure a la final per un ajustat 3-2.
En categoria sub-21 masculina la parella del CNM formada per Xavier Peral i Yordi Jason Ramos també es va penjar la plata.