Agenda esportiva del cap de setmana

Minsa l’activitat dels propers dos dies. Centra l'atenció en el Triatló

TRIATLÓ VII Triatló Ciutat de Mataró. Amb sortida i arribada al voltant de les instal·lacions del Centre Natació Mataró, que n’és l’organitzador es disputa la setena edició d’aquest triatló en que es torna a disputar sobre 750 m de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu.Recordem que l’any passat en que es va disputar sobre distància olimpica el triomf va ser Francesc Godoy (CN Barcelona ) amb 1h 45’59” i Sílvia Tremoleda (Reus Ploms) amb 2h 09’19”.Fa dos anys en categoria masculina va guanyar el triatleta del CN Mataró Santi Pellejero amb un temps de 55’20” que és el millor que s’ha fet en aquesta prova a Mataró, i en la femenina va guanyar Núria Padrisa amb 1h 03’59”. Diumenge 3 de juny, a les 9:30 hores al voltant de les instal·lacions del CN MataróFUTBOL Copa Catalunya Blanes- Mataró. Comença la Copa Catalunya amb el desplaçament al camp del Blanes.HANDBOL Festival “All-Stars” Memorial Meritxell Martínez. El Club Joventut Handbol Mataró organitza aquest torneig amb la participació dels jugadors seleccionats per zones entre els participants en els Jocs Escolars. Dissabte 2 a les 9 hores al Pavelló Teresa Maria Roca