L’AEB Mataró supera el Granollers

Va ser l’estrena de GrupClima com a nou patrocinador

En un partit molt seriós i molt ben jugat en atac, el Mataró va derrotar el Granollers i d’aquesta manera ha sortit de les places de promoció i s’ha col·locat pel mig de la classificació de la primera divisió femenina.

En el primer set el Mataró va ser molt superior anant sempre per davant en el marcador.  El segon set va començar amb la mateixa dinàmica que l’anterior però amb més rèplica visitant. Els atacs per zona 4 de Mònica Cruz i el millor joc col·lectiu del Mataró va decidir el parcial. El ritme de joc va decaure molt en el tercer set, i el millor encert de les locals va trencar la igualtat. En aquest partit l’equip de l’AE Boet Mataró va estrenar patrocinador i a partir d’ara el seu nom serà GrupClima AEB Mataró. Un altre canvi serà que ben aviat els colors de l’equip seran el blau i el vermell, els colors de la ciutat, reservant l’actual taronja com a segona equipació.

GRUPCLIMA AEB MATARÓ 3 - 0 CV GRANOLLERS

Laura Mateos, Cristina Garcia, Susanna Jordan, Mavi Pérez, Paz Medina, Paqui Sánchez, Raquel Bartolomé, Laura Ruíz, Monica Cruz, Montse Hernández, Ivette Callorda (lliure).

PARCIALS.

25-20, 26-24, 25-23.