Eduard Gonzalo està corrent el Tour de França

Corre amb l'equip francès Agritubel

El mes d'octubre passat els informàrem que el ciclista mataroní Eduard Gonzalo Ramírez, gràcies a les seves darreres bones campanyes en el camp amateur i seguint els passos dels seus oncles Manuel i Víctor, que ja ho havien estat a la dècada dels noranta, havia signat el seu primer contracte com a ciclista professional per l'equip francès Agritubel.

  I ara ha tingut l'oportunitat de debutar en la principal carrera per etapes, el Tour de França, formant part d'un equip on hi ha 4 francesos i 5 espanyols. Evidentment té un paper de gregari dels seus caps de files Juanmi Mercado i Benoit Salmon, però sempre esperant la possibilitat de començar a destacar en una prova tant oberta com la d'aquest any.

Eduardo Gonzalo en el moment d'arribar a la jornada de descans, després de 14 etapes disputades i abans d'afrontar els Alps, figura a la 123a plaça de la general, i és el 18è entre els debutants, i la seva millor classificació va ser a la quarta etapa en que va arribar el 23è. Mercado va guanyar la 10a etapa, cosa que sempre és una mica un triomf de tot l'equip, que en aquests moments marxa situat en el lloc 13è de 20 a la classificació per equips.