Agenda esportiva del cap de setmana de l'11 i 12 de febrer

Torna la Divisió d’Honor de waterpolo després de l’aturada per la Copa del Rei

WATERPOLO

Divisió d’Honor Masculina

CN Sant Andreu - CN MATARÓ QUADIS

Amb l’Atlètic Barceloneta com a líder i a més amb el títol de la Copa del Rei a la butxaca torna la Divisió d’Honor de waterpolo amb la celebració de la 13a jornada, que presenta partits d’altíssim interès, com la repetició de la final de Copa, com els desplaçaments del CN Barcelona i del Terrassa a dues piscines complicades com són les del Pla-za de Saragossa i de l’Aguas de València, dos dels equips que no han participat a la Copa i que de ben segur encara volen lluitar per entrar en els “play-off”, i finalment com el Sant Andreu- CN Mataró del qual sempre solen saltar xispes, com va passar al partit de la primera volta a la Municipal on el 20-12 que van encaixar no va sentar massa bé l’equip barceloní, que de ben segur buscarà la revenja a la seva piscina. El seu estat de forma és magnífic com ho van demostrar davant del CN Barcelona a la Copa i per tant els mataronins ho hauran de fer molt bé per guanyar com van fer la temporada passada (7-9) i l’anterior (6-10).

FUTBOL

Tercera Divisió

CE MATARÓ - Manresa

Diumenge a la tarda (17 hores) ens visita el Manresa, que aquesta temporada, en que compleix cent anys, rutlla molt bé i està ben a prop de les places de promoció d’ascens, ben al revés de la passada temporada en que va evitar per poc el descens i en la qual va caure a Mataró per un clar 3-0, amb dos gols d’Óscar i un d’Àngel. Ara no hi seran cap dels dos i seran uns altres els que hauran de marcar per derrotar un rival molt complicat que ha guanyat cinc partits fora de casa aquesta temporada. A veure si d’una vegada l’equip groc-i-negre, troba les bones sensacions a camp propi amb els nous fitxatges i amb els jugadors que s’han d’anar recuperant. Serà aquesta la 20a visita del Manresa al camp del CE Mataró en partit de 3a Divisió i en els 19 partits anteriors trobem un balanç de 14 victòries locals, tres empats i dues victòries manresanes, la darrera la temporada 1964-65, o sigui ja fa més de 40 anys.Els partits més interessants de la jornada, junt amb aquest de Mataró, són els que es jugaran a Balaguer, amb visita del Vilanova i sobretot a Castelldefels amb visita de l’Espanyol B.

Territorial Preferent

Canovelles - CERDANYOLA

La Cerdanyola juga demà dissabte a les quatre de la tarda a Canovelles un partit molt important on necessita sumar imperiosament punts per no tornar a caure en el fons de la classificació. Els grocs no ho tindran gens fàcil davant un equip que està molt fort a casa i que ocupa al quart lloc.

Segona territorial

Calaf - PLA D’EN BOET
Arenys de Munt - CIRERA
Tiana - JUVENTUS
Snt Pol - MOLINOS


Tots els equips de la ciutat juguen fora de casa. Juventus i Molinis tenen desplaçaments complicats, a Tiana i a Sant Pol respectivament, tot dos equips de la part alta de la classificació. Mentre que el Cirera juga al camp de l’Arenys de Munt, penúltim classificat. El Boet per la seva part juga al sempre complicat camp del Calaf.

HOQUEI

GRUPCLIMA MATARÓ - Sitges

Els d’Iván Sanz reben diumenge a 2/4 d’1 del migdia a un complicat Sitges, que a la primera volta es va imposar als maresmencs per 3-2, en la primera derrota de la temporada.

TENNIS TAULA

Superdivisió

CN MATARÓ QUADIS - Ripollet

Dissabte el CN Mataró rep el cuer, el Ripollet, a les 17 hores. Els altres encontres són: Dos de Mayo- Cartagena, Dos de Mayo- Collosa Valladolid, Vic- la Selva i Elx- La Zubia.

BÀSQUET

Lliga EBA

Muro - UE MATARÓ

Ho tenen molt complicat a la pista del segon classificat, però diumenge els unionistes han de lluitar al màxim per intentar començar a remuntar posicions.

Lliga femenina 2

Vinarós - UE MATARÓ

Les de Josep Alemany visiten novament una pista complicada, la del Vinaròs, que aspira a acostar-se a la part alta de la taula.

HANDBOL

Primera Estatal

Granollers - EL TOT MATARÓ JHM

El Tot Mataró JHM juga demà a la tarda al Pavelló Olímpic de Granollers davant del Granollers B, l’equip on juguen els ex-mataronins Marc Fuster i Carles Quindós, i que després de perdre a Sabadell sembla haver perdut el tren de la promoció d’ascens. Els mataronins buscaran una victòria com la que van aconseguir-hi fa dues temporades (28-29) quan l’equip vallesà era el dominador de la categoria i que els permeti respirar una mica de cara al següent compromís davant de l’Eivissa. La temporada passada el resultat va ser de 27-25.

Primera catalana femenina

Sant Esteve Sesrovires - EL TOT MATARÓ JHM

Demà l’equip femení es desplaça a la pista del Sant Esteve, un partit que a priori no hauria de tenir masses complicacions per a les groc-i-negre. Per la seva part, el líder, La Roca, té un difícil partit a Cornellà.