Agenda esportiva del cap de setmana del 4 i 5 de febrer

El Quadis centrarà l’atenció a partir d’aquesta tarda en els quarts de final de la Copa.

Cap de setmana marcat per la Copa del Rei de waterpolo on el Quadis té un difícil paper davant l’actual campió, el Sabadell. Els nois de la UE Mataró necessitaran el suport de l’afició per aixecar el vol en un complicat partit davant l’Andorra; les noies es mesuraran al Viladecans a domicili. Per la seva part, el CE Mataró s’haurà d’esforçar per batre el Vilanova, tercer classificat.

WATERPOLO

Copa del Rei

CN MATARÓ QUADIS - CN Sabadell

Notícia relacionada:
El CN Mataró Quadis juga la Copa del Rei per cinquè any consecutiu

Divisió d’Honor femenina

CN EL TOT MATARÓ - Rubí

El CN Mataró El Tot ha d’aprofitar la visita del cuer, al qual ja es va derrotar a la primera volta en el partit inaugural, per aconseguir la quarta victòria del campionat. El partit serà demà dissabte a les 19 hores a les instal·lacions del CN Mataró.

FUTBOL

Tercera Divisió

Vilanova - CE MATARÓ

Notícia relacionada:
El CE Mataró visita un dels dos camps imbatuts, el del Vilanova

Territorial Preferent

CERDANYOLA - Sants

Aquest cap de setmana la Cerdanyola rep un dels històrics del futbol català, el Sants. L’equip barceloní està sis punts per sobre dels grocs i ve d’empatar a casa. L’equip mataroní intentarà seguir amb la bona dinàmica de joc dels últims partits i aconseguir tres punts que l’allunyin de la zona perillosa.

Segona Territorial

MOLINOS - PLA D’EN BOET
CIRERA - Argentona
JUVENTUS - Arenys Munt


De nou un altre derbi mataroní, en aquest cas entre Molinos i Pla d’en Boet, dos equips que no passen pel seu millor moment. Sobretot els locals necessiten els tres punts si no volen veure’s un altre cop en llocs de descens. Cirera i Juventus reben a casa dos rivals assequibles a priori, com són l’Argentona i l’Arenys de Munt.

HOQUEI

Primera Estatal

Vigo - GRUPCLIMA MATARÓ

Els d’Iván Sanz visiten, demà dissabte, un Vigo que ha recuperat el nivell de l’inici de temporada i que vol tornar a estar entre els tres primers. Per tant, un duel molt complicat en el que un punt ja seria molt positiu, i una victòria deixaria enrere un aspirant.

BÀSQUET

Lliga femenina 2

Viladecans - UE MATARÓ

Les de Josep Alemany visiten una pista complicada, la del Viladecans, que és el tercer classificat i té un dels pressupostos més alts de la categoria.

Lliga EBA

UE MATARÓ - Andorra

Els de Josep Maria Margall necessiten una victòria per recuperar la moral i res millor que fer-ho davant d’un rival directe, però segur que l’Andorra no ho posarà fàcil ja que s’ha reforçat també per intentar sortir de la zona baixa. El duel es diumenge a un quart de set de la tarda. Els aficionats no hi poden faltar.

HANDBOL

Primera Estatal

EL TOT MATARÓ JHM - Adrianenc

El Tot Mataró JHM rep diumenge el Sant Martí Adrianenc, l’únic equip al qual no ha pogut derrotar ni tan sols igualar en cap dels cinc partits jugats fins ara en les tres temporades en que l’equip mataroní ha jugat a 1a Categoria Estatal. Això sí, les derrotes al Pavelló Eusebi Millán han estat molt ajustades: 30-31 la temporada passada i 26-28 l’anterior. Diumenge les grades s’haurien de convertir en el jugador número vuit per tal de derrotar, per fi, aquest equip i aconseguir dos punts molt importants per fugir de la zona de descens, sobretot tenint en compte que un dels dos cuers (juguen entre ells) i l’Esplugues poden guanyar.

Primera catalana femenina

EL TOT MATARÓ JHM - Arrahona

Dissabte a la tarda les mataronines reben l’equip Arrahona de Sabadell quan encara tenen pendent el partit de la primera volta. Mirant la classificació les groc-i-negre no haurien de tenir gaire problemes per desfer-se de les vallesanes.