L'agenda del cap de setmana esportiu a Mataró (7/8 de març)

El més destacat ho tenim a l'Eusebi Millan i al Jaume Parera

Bàsquet Advisoria Boet - Gran Canaria

El cap de setmana esportiu a la nostra ciutat no té tants esdeveniments com en l'anterior i el més destacat serà als pavellons Eusebi Millan i al Jaume Parera.

BÀSQUET: Lliga Femenina 2
ADVISORIA BOET - Claret Benimaclet
Dissabte 7 | 17 h |  Pavelló Eusebi Millan
Partit molt important per a l'equip mataroní que és penúltim amb 25 punts, els mateixos que el seu rival, que està just per sobre, i s'hi juguen bona part de les possibilitats de permanència. A la primera volta a València el Claret va guanyar per 62-47.

BÀSQUET: Lliga EBA
Mataró Parc Boet - Arenys Bàsquet
Dissabte 7 | 19 h |  Pavelló Eusebi Millan
Partit important també per a l'equip masculí del Boet en el derbi maresmenc. L'equip mataroní és cuer amb 23 punts (amb un partit pendent) i l'equip arenyenc és 8è amb 28 punts. A la primera volta l'Arenys es va imposar per 85-61.

BÀSQUET: Copa Catalunya Femenina
UE Mataró - Bàsquet Draft Gramenet
Dissabte 7 | 17:45 h |  Palau Josep Mora
L'equip femení de la UEM, que està en 10è lloc amb 26 punts, rep un rival directe, que està tres llocs, però només un punt, per sobre.

Hoquei CH Mataró - Vilanova

HOQUEI PATINS: OK Lliga Plata
CH Mataró - Vilanova
Dissabte 7/ 20:30 h/ Pav. Jaume Parera
L'equip d'Albert Larrea continua en el trio capdavanter (junt amb Manlleu i Arenys de Munt) tot i haver perdut els dos últims partits, però no pot tornar a fallar davant un equip que està en 9è lloc amb 10 punts menys. A la primera volta l'equip mataroní va guanyar per 2 a 3.

FUTBOL: 1a Catalana Femenina
CE Mataró - Vilassar de Mar
Diumenge 8/ 17 h/ Mpal. Centenari
Derbi maresmenc on l'equip groc-i-negre que és 5è (33 punts) rep l'equip vilassarenc que ocupa la

Futbol CE Mataró - Martinenc

FUTBOL: Lliga Nacional Juvenil
CE Mataró - Cerdanyola
Dissabte 7/ 18 h/ Mpal. Centenari
L'equip groc-i-negre està en zona de descens (17è amb 20 punts) i ha d'intentar guanyar davant un equip que és 6è amb 34 punts.

Molts equips es desplacen

En la Divisió d'Honor de waterpolo el Quadis CN Mataró visita el vigent campió, l'Atlètic Barceloneta el dissabte a les 12:45 hores.
En futbol, el CE Mataró juga a Lloret el dissabte a les 16 hores en partit de la 1a Catalana, per intentar retrobar-se amb la victòria, després de quatre jornades sens tastar-la. Els lloretencs són 13ens amb 22 punts, a 11 de l'equip groc-i-negre que és 6è.
En la 2a Catalana, la UD Molinos (16è amb 15 punts) juga el dissabte a les 17:45 hores al camp el Sarrià (13è amb 26).
En futbol sala, el Fustal Aliança femení, 12è classificat de la 2a Divisió estatal lluitant per la permamència, juga el dissabte a les 17 hores a la pista del Castelldefels, que és 6è amb 10 punts més.
En handbol, l'equip masculí del Joventut Handbol Matraó de 1a Estatal juga a Banyoles a les 18 hores, davant un equip que està en zona de descens. L'equip femení de Plata juga a la pista del Morvedre de Sagunt, que ja s'ha proclamat campió.
En hoquei patins, l'equip femení visita el Voltregà B, que és el líder imbatut, el dissabte a les 20 hores en partit de la Nacional Catalana.
En rugby, el Rugby Mataró, que és líder de 1a Catalana, visita el RC Sabadell, que és el segon classificat. El partit es juga el dissabte a les 19 hores.
En bàsquet, la UE Mataró Germans Homs que és 6è del grup A de la lliga EBA, té el desplaçament més llarg, ja que juga a la pista del Palma que és el penúltim classificat. El partit serà el diumenge les 12:30 hores.