El femení del Rem Mataró continua al capdavant de la Lliga Catalana

Van obtenir el segon lloc a Santa Maria de Calonge

190727Rem_1rllocAMataró

Després de la contundent victòria a Mataró el passat 14 de juliol que els donà un significatiu avantatge a la classificatòria de la lliga, les sènior femenines del Rem Capgrossos Mataró van aconseguir un segon lloc a la 5a regata disputada el passat diumenge a Sant Antoni de Calonge.

Tot i que, per punts, l’equip mataroní pot enfrontar el final de lliga amb relativa tranquil·litat, les noies de Rem Badalona no deixaran perdre cap oportunitat i així ho van demostrar a Calonge, imposant-se a les mataronines per poc més de 3 segons. Això deixa a les de Mataró amb una setmana per endavant per preparar-se a fons per tal d’aconseguir la victòria el proper diumenge 4 d’agost a la darrera regata que se celebrarà a Deltebre, i guanyar així la lliga que tant anhelen. Aquesta regata es presenta amb un extra d’emoció afegida amb un disputat 3er lloc entre el Club Nàutic Premià i Club Nàutic Flix.

Pel que fa a la resta d’equips mataronins participants, un lluitat tercer lloc de la final B per als sèniors masculins i primeres de la final C per a les veteranes del Rem Mataró, que ja s’estan focalitzant en la propera temporada.