El femení del Rem Mataró al capdavant de la Lliga Catalana de Llagut

Han guanyat les dues últimes regates a Lloret de Mar i Flix i diumenge vinent defensaran el primer lloc a Mataró

190708Rem_FemeniFlix

En un moment delicat per a l’equip, amb baixes importants que les deixa amb el nombre just de vogadores per a poder seguir competint, les mataronines del Rem Capgrossos Mataró continuen deixen clar que opten a tot en la Lliga Catalana de Llagut.

En l’últim diumenge de juny  a Lloret de Mar van guanyar la regata amb una gran remuntada quan les noies de Flix semblava que s’emportaven la victòria. I en aquesta primera regata de juliol el passat diumenge dia 7 van repetir triomf a Flix en el riu Ebre.

L’equip absolut femení per tal de mantenir el lideratge de la lliga havia de superar a les seves contrincants més fortes, Rem Badalona i Flix. En una regata creuada, en un medi que no ajuda a que la barca llisqui, les mataronines van imposar-se gràcies a unes ciavogues molt ajustades que els donaven segons d’avantatge a cada gir. Van guanyar amb un avantatge de 6 segons sobre Badalona, 13 sobre Flix i 41 sobre Premià. Amb aquesta victòria els manté en primera posició, però només a un punt de les segones, Badalona, i dos de Flix.

Els altres tres equips, absolut masculí, veterans masculins i veteranes femenines van competir en la final B, acabant en 2n lloc els primers i en 3r els altres dos.

Diumenge vinent dia 14, la quarta regata de la lliga se celebra a Mataró, a la platja de Ponent. Es preveu que hi haurà onatge, pel que els equips de la ciutat hauran de demostrar la seva tècnica per aconseguir bons resultats a casa.

190708Rem_cartell