Gran nivell en el Vichy Catalan Vòlei Tour a la platja del Varador

La sisena prova del campionat català va donar la victòria a Tovar i Zanotta en categoria masculina i Garcia i Biosca en la femenina.

Torneig Volei Platja

Durant el dissabte i el diumenge la platja del Varador va acollir la sisena prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour i es va veure un vòlei platja d’altíssim nivell, per acabar coronant a Marta García i Elena Biosca, com a campiones en categoria femenina, i a Hernán Tovar i Nico Zanotta, en la masculina.

190708VP_Finalmasc

En categoria masculina va destacar el bon joc mostrat pel salouenc Álvaro Gimeno, internacional amb la selecció espanyol, i el cambrilenc Óscar Aliseda que venint de la fase prèvia es van ficar a la final. En aquesta van haver de cedir en dos sets igualadíssims davant una de les grans parelles del circuit, la formada pel veneçolà Hernán Tovar i l’uruguaià Nico Zanotta, que són imparables quan juguen junts. El públic va poder gaudir de jugades espectaculars per part de les dues parelles. En tercera posició van acabar Carles Mora i Javi Naya.

Torneig Volei Platja

En la categoria femenina es van imposar Marta García i Elena Biosca davant la parella formada per Júlia Bonet i Rebeca Fernández. Aquesta final també es va decidir en dos sets, amb bon joc mostrat per les dues parelles que van oferir al públic grans jugades amb diverses accions d’atac i defensa espectaculars. Les subcampiones havien donat la sorpresa a semifinals quan van guanyar la santpolenca Ester Ribera i la grega Lia Merteki, actuals campiones de Catalunya, en un partit vibrant i emocionant fins a l’últim punt. Aquesta última parella, que a quarts havia eliminat les guanyadores de l’any passat Kliokmanaite i Bouza, van acabar el torneig en tercera posició.

190708VP_Guanyadors


La ‘Parella Perfecta’, que destaca el millor i la millor jugadora del torneig, van ser Marta Garcia i Álvaro Gimeno. En el lliurament de premis hi van ser presents l’alcalde de Mataró, David Bote; Beatriz Delgado, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró; Àlvar Julian, president del Club Voleibol Mataró i el gerent de la Federació Catalana de Voleibol, Óscar Novillo.