El CV Mataró Caliu cau dignament a semifinals davant el campió

L’equip mataroní va guanyar un set al Sant Just, un equip clarament superior

Volei CV Mataró - Sant Just

El passat cap de setmana es va disputar a Lleida la fase final del campionat de 1a Catalana amb les places d’ascens a 1a Estatal en joc. El CV Mataró Caliu, pel seu quart lloc, li va tocar l’equip més fort, el Sant Just, que acabaria sent el campió.

El Mataró Caliu, va plantar cara a la semifinal va arribar als finals de cada parcial amb un marcador ajustat, i, fins-i-tot, va poder guanyar un set. En alguns moments del partit, la concentració i l’enorme intensitat i gran treball defensiu de les noies de David Casas feien pensar que el miracle era possible. Amb el 2 a 1 al marcador l’esperança seguia viva però el Sant Just és millor física i tècnicament, i en el quart set les forces de les mataronines es van anar acabant fruït de l’esforç realitzat durant tot el partit.

En acabar la fase final, les jugadores i tècnic del Mataró destacaven que havien fet un gran esforç, un molt bon partit i que “sens dubte, el fet de jugar amb el sant Just els havia deixat sense possibilitats. A Lleida i Vilassar ja els havíem guanyat anteriorment”.

Sant Just 3-1 CV Mataró – Caliu

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Maria Garcia, Montse Carvajal, Bea Cívico, i Violant Pérez.
Parcials: 25-20, 25-21, 22-25, 25-19

El Sant Just jugarà les fases d’ascens a la primera estatal amb el CECELL Lleida que va guanyar per 3 a 2 a l’altra semifinal al Vilassar.

Ara resten sis jornades de competició i el Mataró, encara té opcions d’assolir el subcampionat de Catalunya de primera divisió, però ja sense places d’ascens en joc.

El sènior femení B, va tornar a guanyar a l’Ametlla i continua amb possibilitats d’aconseguir l’ascens a tercera.