Bon partit del CV Mataró davant el líder, tot i la derrota

El Sant Just és clarament superior a tots els altres rivals de la categoria

Volei CV Mataró - Sant Just

El Club Voleibol Mataró Caliu va fer un bon partit però va caure derrotat davant el líder, un Sant Just que és molt superior a la resta de conjunts de la primera divisió catalana. És un equip fet i pensat per jugar en categories superiors. A la màxima categoria catalana no ha perdut cap partit, ni cap punt. El Mataró el dissabte va poder guanyar-li un dels tres sets que ha cedit en tota la temporada.

Un Mataró molt intens en defensa va plantar cara i va aconseguir guanyar el tercer parcial i afegir una mica d’emoció al partit. En el quart set, el millor Sant Just va aparèixer altra vegada i, tot i la intensitat i bon treball defensiu mataroní, la superioritat física i tècnica de les rivals es va imposar.

El Sant Just és l’equip que tots els rivals volen evitar a la fase final, ja que sembla impossible derrotar-lo. El Mataró, que ja està classificat matemàticament per aquesta fase final que dóna dues places per la fase d’ascens a la categoria estatal, sembla difícil que pugui evitar aquest encreuament en les semifinals.

CV Mataró – Caliu 1-3 Sant Just

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Maria Garcia, Iris Flores i Violant Pérez.
PARCIALS: 18-25, 14-25, 25-18, 18-25

Classificació: Sant Just 36, CECELL Lleida 23, Vilassar de Mar 22, CV MATARÓ 19; GET Blume 18, L'Hospitalet 10, Barberà 9, Vall d'Hebron 7.

190312Vo_Classificació

Si s'observa la classificació es pot veure que l'equip mataroní és el que ha disputat més sets i ha guanyat més punts aquesta temporada... però també és el que n'ha perdut més. I és que molts dels seus partits han anat fins al cinquè set.

El proper diumenge hi haurà l’emocionant tornada del derbi a Vilassar. En la 1a volta el Mataró Caliu es va imposar per 3 a 2 després de culminar una espectacular remuntada. Vilassar i Mataró, són dos dels equips que estaran a la fase final, juntament amb Sant Just i el Cecell Lleida que n’és l’organitzador. Es dóna la paradoxal situació que el Mataró Caliu ha guanyat al Vilassar i al Lleida però tots dos conjunts el superen a la classificació.

Victòria del sènior B

El sènior femení B, va guanyar clarament al Jaume Callís i confirma la reacció després de 3 victòries seguides i ja és el tercer classificat de la fase d’ascens a la tercera divisió.

Més imatges del partit contra el Sant Just (Fotos de Dani Ferrer)