Victòria agredolça del CV Mataró Caliu a l'Hospitalet

L'equip cedeix un punt i la tercera posició, tot i aconseguir la quarta victòria consecutiva

190216Vo_CVMCecell

El CV Mataró Caliu va guanyar diumenge a l’Hospitalet. Tot i la victòria, la quarta seguida,  l’equip va deixar escapar un punt, ja que el partit es va decidir en el cinquè set.

Les mataronines van estar incòmodes durant tot l’encontre i no van estar a l’alçada de les darreres setmanes. L’equip venia de fer tres grans partits contra rivals directes i aquest diumenge les sensacions van ser més aviat dolentes.

Els quatre primers sets els van anar guanyant alternativament els dos equips. El Mataró, força superior, va guanyar el primer sense jugar bé. En el segon set les locals van voler aprofitar el mal joc visitant. El Mataró va reaccionar millorant la recepció, el servei i els atacs. El quart semblava anar pel matex camí, però a partir del 6 a 14 les locals van reaccionar forçant l’empat a dos. En el cinquè set el Mataró Caliu va minimitzar els errors i, amb una mica més d’encert, el parcial es va decidir còmodament.

CV Hospitalet 2-3 CV Mataró Caliu

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Andrea Molinero, Beatriz Civico, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Eva Acebedo, Maria Garcia i Violant Pérez.
PARCIALS: 20-25, 25-13, 16-25, 25-22, 7-15

Amb aquest resultat el Mataró Caliu només ha sumat 2 punts i ha perdut la 3a plaça que ara ocupa el Vilassar en igualtat de punts (19). Per davant Sant Just (33) i CECELL Lleida (21) i per darrere GET Blume (15, amb un partit menys), Barberà (9), L'Hospitalet (7), Vall d'Hebron (6). Els quatre primer jugaran el TOP-4.

La propera jornada el Mataró té un partit dificilíssim, a casa amb el Sant Just, un equip que ha guanyat tots els partits de la temporada i no ha cedit cap punt. Serà dissabte a les 18:00 a l’Euskadi.

El sènior femení B, va guanyar 3 a 0 al Frederic Mistral  i va recuperar sensacions després de 3 derrotes seguides.