Rem Mataró participa per primera vegada en la lliga de Llaüt Mediterrani

Els veterans masculins van arribar segons i les sèniors terceres a Empuriabrava

190227Rem_Empuriabrava2

Ha començat la lliga de Llaüt Mediterrani, una embarcació fins ara desconeguda per al club de rem mataroní, que aquest diumenge es va estrenar a Empuriabrava en el descens pels canals de la població gironina.

L’any passat el club ja va voler apostar per aquesta categoria, doncs és una embarcació que s’utilitza a tot el mediterrani i en la que els guanyadors del campionat autonòmic poden accedir al campionat estatal, que se celebra cada any a un lloc diferent entre les comunitats d’Andalusia, València o Catalunya.

190227Rem_Empuriabrava1

Aquest passat diumenge tenia lloc el tercer descens de la lliga catalana de llaüt mediterrani. 2200 metres de recorregut pels canals d’Empuriabrava. El Club de Rem Mataró hi va participar en les categories veterà masculí i sènior femení, acabant en segona i tercera posició respectivament. Un tastet en una lliga fins ara desconeguda per als capgrossos, que han d’adaptar-se a una embarcació i un estil de remada lleugerament diferent al que estaven acostumats.

Ruth Chacón, timonera dels dos equips participants, es mostra satisfeta amb els resultats i és conscient de la realitat dels equips i del club, però aposta per a utilitzar aquesta lliga com a una preparació per al Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani, que se celebrarà el 12 de maig a Banyoles.

La propera jornada de la lliga tindrà lloc el proper diumenge a Badalona, aquesta vegada en format regata.