Remuntada espectacular del CV Mataró Caliu per pujar al tercer lloc

Va obtenir la tercera victòria seguida en un intens derbi davant el Vilassar de Mar

Volei CV Mataró - Lloret

Gran remuntada del CV Mataró Caliu en el derbi amb el Vilassar, un dels millors equips de la categoria, que ara s'ha vist superat a la classificació per l’equip mataroní que puja al tercer lloc de la 1a Catalana.

Els dos primers sets van ser dominats per les visitants. Amb el Vilassar molt més intens i sempre per davant en el marcador el CV Mataró Caliu no estava gens còmode a la pista.
En el tercer set es va produir la recepció local, controlant els potents serveis vilassarencs.  Anna Ramón, podia col·locar amb més comoditat i els atacs de les locals per fi van superar la defensa visitant. Amb un 25-22 es va iniciar la remuntada.
En el començament del quart set el Vilassar es va posar amb un 2 a 8 al marcador que semblava liquidar el partit. Però, les mataronines liderades en defensa per la lliure Ivette Callorda, van reaccionar novament, van igualar a 15 i es van emportar el set en un final d’infart. I en el cinquè set de desempat es va repetir la història. Avantatge del Vilassar i remuntada del Mataró Caliu per acabar tancant un partit emocionant amb un agònic 18-16.

CV Mataró – Caliu 3-2 Vòlei Vilassar

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Eva Acebedo, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Maria Garcia, Iris Flores i Violant Pérez.
PARCIALS: 18-25, 20-25, 25-22, 29-27, 18-16

Classificació: Sant Just 27, CECELL Lleida 20, CV MATARÓ CALIU 17, Vilassar 16, GET Blume 13, Barberà 9, Vall d'Hebron i l'Hospitalet 6.
El pròxim diumenge (10 hores) el Mataró Caliu visita l’Hospitalet, en un partit que cal guanyar per mantenir-se a la tercera posició de la classificació.

Tercera derrota del sènior B

El sènior femení B, va patir la tercera derrota consecutiva a Barberà i s’allunya de l’ascens. L’equip ha de reaccionar en les propers jornades i recuperar la ratxa de resultats positius de la primera fase de la competició.