Important victòria del CV Mataró Caliu davant el segon classificat

Les mataronines van superar al CECELL Lleida per 3 a 2 en un partit molt emocionant

190216Vo_CVMCecell

Segona victòria consecutiva del CV Mataró Caliu, ara contra un rival de la zona alta de la classificació en la segona fase de la lliga de 1a Catalana. El CECELL venia de superar a la Blume la setmana anterior i amb l’etiqueta de favorit, ja que és el segon classificat. Però el Mataró Caliu va demostrar una vegada més que juga millor contra els rivals forts.

El primer set va ser ben estrany i una de les claus del partit. En ell l'equip de David Casas va reaccionar a un 1-13 contrari i van fer una remuntada espectacular davant el sorprès equip visitant. Després en el segon set l’equip visitant encara estava enfonsat i el Mataró va dominar-lo amb molta claredat fins al 25-18 final.

L'equip lleidatà va reaccionar en el tercer set i va tornar a ser molt contundent. El bloqueig mataroní pràcticament no podia parar mai els atacs visitants i el marcador es va decantar cap a les de fora. El quart set va set va ser molt igualat, i al final, més fortuna per les visitants que van forçar el cinquè i definitiu. En l'últim set, Lleida sempre va anar per davant, però les mataronines, amb un esperit de lluita sensacional van tornar a aixecar un 8 a 12 en contra, per acabar guanyant el partit.

CV Mataró – Caliu 3-2 CECELL Lleida

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Samantha Formica, Maria Garcia, Iris Flores i Violant Pérez.
PARCIALS: 25-21, 25-18, 18-25, 23-25, 15-13

Amb aquesta victòria, contra el segon classificat, l’equip continua dins les places que donen accés la fase final, en una classificació que està així: Sant Just 27, CECELL Lleida 17, CV MATARÓ CALIU 15, GET Blume 13, Vilassar de Mar 12, Barberà 9, Vall d'Hebron 6, Hospitalet 3.

El pròxim dissabte es jugarà, novament a l’Euskadi, a les 18:00 hores, el derbi amb el Vilassar, un partit que posarà en joc la tercera plaça de la classificació.