Primera victòria del CV Mataró Caliu a la segona fase

Important triomf que manté l’equip a la zona alta de la classificació

Volei CV Mataró - GET Blume

El CV Mataró Caliu es va retrobar amb la victòria després de començar la segona fase amb una derrota a la pista del Sant Just. Dissabte, contra l’Hospitalet, les noies de David Casas van ser superiors i només van cedir un set i per la mínima.

Els dos primers sets van ser pràcticament iguals, des del començament les locals amb avantatge en el marcador i relativa comoditat per mantenir-la fins a finals de set. En el tercer set les visitants van reaccionar i van guanyar-lo de forma ajustada.
Semblava que tornaven els problemes per tancar el partit que tantes vegades han succeït aquesta temporada al Mataró. Però les jugadores locals no van permetre la remuntada visitant i, atacant principalment per la zona central de la xarxa, van desfer les opcions de l’equip rival que va veure impotent com el Mataró tancava el partit amb un clar 25 a 15.

CV Mataró – Caliu 3-1 Hospitalet

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Andrea Molinero, Beatriz Civico, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Samantha Formica, Maria Garcia, Iris Flores i Violant Pérez.
PARCIAL: 25-18, 25-16, 23-25, 25-15

Amb aquesta victòria, l’equip continua dins les places que donen accés a la fase final i ara tindrà dos partits (altre cop a casa) davant rivals directes, amb Lleida primer, aquest dissabte a les 17:45 a l’Euskadi i el derbi amb el Vilassar la següent setmana.

La classificació està així: Sant Just 27, CECELL Lleida 16, GET Blume i CV MATARÓ CALIU 13, Vilassar 12, Barberà 9, Vall d'Herbon 6, Hospitalet 3.

Primera derrota del sènior B

El sènior femení B, ha perdut el seu primer partit de la temporada, 3 a 0 a la pista dels Arcs de Barcelona.