El CV Mataró Caliu comença la segona fase amb derrota

No va tenir cap opció a la pista del millor equip de la categoria

Volei CV Mataró - GET Blume

El Club Voleibol Mataró Caliu va iniciar la segona fase de la 1a Catalana a la pista del CV Sant Just, un equip que té un nivell molt superior a la resta de conjunts. L'equip mataroní no va tenir cap opció i va perdre clarament per 3 a 0.

En els dos primers sets les locals ràpidament van agafar avantatge en el marcador i la van mantenir sense problemes. En el tercer les jugadores del CV Mataró Caliu, van millorar el servei i el Sant Just va tenir més dificultats per avançar-se en el marcador, però al final van resoldre amb solvència.

Sant Just 3-0 CV Mataró Caliu

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Maria Garcia, Iris Flores i Violant Pérez.
Parcials: 25-16, 25-16, 25-19

La classificació del grup, en el qual s'arrossegen els punts obtinguts a la 1a fase contra els equips del mateix grup, està així: Sant Just 24, Lleida i GET Blume 13, CV MATARÓ CALIU 10, Vilassar i Barberà 9, Vall d'Hebron 6, L'Hospitalet 3. Els quatre primers classificats, sense comptar la GET Blume es classificaran per al TOP-4, i d'allà sortiran els equips que disputaran la fase d'ascens estatal.

La propera jornada el CV Mataró rep l’Hospitalet el dissabte a les 18:00 al Pavelló Euskadi, en un partit que han de guanyar.