Mal partit del CV Mataró Caliu en el darrer partit de la primera fase

Derrota intranscendent a Lloret en el pitjor partit de la temporada

Volei CV Mataró - Lloret

L'equip femení del CV Mataró Caliu, amb manca de tensió, va perdre a Lloret en l'últim partit de la primera fase de la 1a Catalana de Voleibol, en un partit sense transcendència. Per primera vegada en tota la temporada es va quedar sense guanyar ni un sol set.

L’equip, que venia de fer un molt bon partit davant del líder, va demostrar, una vegada més, que aquesta temporada li costa molt més jugar davant els equips de la zona baixa que no pas contra els rivals directes. Ara tindrà una setmana de descans, abans de començar la segona fase, per tal de millorar el nivell de concentració per encarar amb garanties l’objectiu de classificar-se per jugar la fase final catalana.

Lloret 3-0 CV Mataró – Caliu

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Bea Cívico, Samantha Formica, Maria Garcia i Violant Pérez.
PARCIALS: 25-21, 26-24, 25-23

Classificació final primera fase: GET Blume 36, Barberà i CV MATARÓ CALIU 27, Vall d'Hebron 22, Lloret 17, Olot 16, Narça CVB 12, Prat 11.

 

Ple de victòries del sènior B

El sènior femení B, va guanyar 0 a 3 a Tiana i ha acabat la primera fase amb un espectacular ple de victòries, 12 de 12. L’equip encara amb optimisme la segona fase on hi haurà en joc les places d’ascens a la tercera divisió.