El CV Mataró Caliu planta cara, però perd per la mínima amb el líder

L'equip de David Casas ja està classificat per jugar la segona fase en el grup dels millors de la 1a catalana

Volei CV Mataró - GET Blume

Molt bona actuació del Mataró Caliu el dissabte a la tarda davant el líder, en un partit que es va decidir a cara o creu. La sort, però, no va estar del costat mataroní.

Les jugadores de David Casas rebien a la Blume, el centre de rendiment i tecnificació de la Federació Catalana de Voleibol, en un partit que enfrontava als dos millors equips del grup de la 1a Catalana femenina.

Des del començament del partit ja es va veure que la igualtat entre els dos equips seria una constant en el marcador, els petits detalls i els errors d’un i altre equip marcarien el desenllaç. Els sets es van anar alternant. El primer per a les visitants. El segon, que va ser el més llarg i ajustat a favor de les mataronines per 31-29. El tercer, altra vegada per a les espluguines. El quart gràcies al servei i a la bona feina en defensa, l'equip local va guanyar amb claredat per 25-16, portant el matx al desempat.

Volei CV Mataró - GET Blume

Amb el cinquè set va tornar la màxima igualtat, els dos equips van tenir oportunitats d’emportar-se el partit, però en un desenllaç a cara o creu el premi va ser per les visitants en un emocionant 15-17 final.

Al finalitzar el partit, les jugadores i l’entrenador local destacaven les bones sensacions de l’equip durant el partit, després d’unes setmanes amb dificultats per treballar degut a lesions i malalties.

Volei CV Mataró - GET Blume

CV Mataró – Caliu 2-3 GET Blume

CV Mataró Caliu: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Bea Cívico, Samantha Formica, Maria Garcia, Marta Claramunt i Violant Pérez.
Parcials: 21-25, 31-29, 23-25, 25-16, 15-17

Classificació a falta d'una jornada: GET Blume 36, CV MATARÓ CALIU 27, Barberà 24, Vall d'Herbon 19, Lloret 14, Olot 13, Barça CVB 12, Prat 11.

En la propera jornada, que és l'última de la primera fase, el CV Mataró Caliu, visita el Lloret, en un altre partit sense transcendència per la classificació, ja que les mataronines porten setmanes classificades per jugar en el grup amb els millors equips de la categoria.