El Club Vòlei Mataró Caliu aconsegueix sis punts claus

Va guanyar en 48 hores a casa davant el Prat i a la pista del Barça CVB

181022Vo-CVM-Barça1

Bona setmana per al Club Voleibol Mataró Caliu, que va aconseguir dues victòries en 48 hores i continua a la segona posició a la 1a divisió catalana femenina només per darrera de la Blume, el grup de tecnificació de la federació catalana.

Dijous victòria a casa davant del Prat

El dijous, en un partit avançat de la 12a jornada, l’equip va superar amb facilitat al Prat per un contundent 3 a 0, amb parcials de 25-13, 25-19 i 25-19.
El primer set va ser la clau del partit, un bon Mataró va passar per sobre del Prat, gràcies al servei que les jugadores visitants no podien controlar i això permetia contraatacar amb contundència a les jugadores locals. El segon i el tercer set van ser pràcticament iguals, amb el començament una mica més igualat, però a partir de la meitat del set amb el Mataró Caliu posant la directe cap a la victòria, que es va tancar en poc més d’una hora.

Van jugar: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Bea Cívico, Maria Garcia, Marta Claramunt i Violant Pérez.

El dissabte victòria a Barcelona

Dissabte a la tarda, amb les mateixes jugadores, el CV Mataró va visitar al Barça, un altre dels equips de la zona baixa de la classificació, però que a la primera volta havia complicat molt les coses.
El primer set va ser molt similar al del dijous, amb bon servei i contundència de l’atac mataroní (16-25). En el segon set el Barça va reaccionar i va estar molt més encertat en defensa, i va empatar el partit (25-20). Aquesta vegada, però, el CV Mataró Caliu va saber tornar a entrar al partit i fer valer la superioritat tècnica davant d’un Barça que no va poder fer res per evitar la derrota, amb parcials de 20-25 i 17-25.

En segon lloc i fins l'any vinent

Amb les dues victòries i els sis punts aconseguits l’equip està molt consolidat a la segona posició: GET Blume 34, CV MATARÓ CALIU 28, Barberà 21, Vall d'Hebron 19, Olot i Lloret 10, Prat i Barça CVB 9.
Ara vacances. El primer partit del nou any serà precisament contra el líder, el dissabte 12 de gener, en un partit que servirà per veure el nivell de les mataronines de cara la possible fase d’ascens.

El sènior B va llançat

El senior femení B, continua guanyant tot el que juga, aquesta setmana 0-3 a Canet, i és líder destacat del seu grup de la quarta divisió.