El CV Mataró Caliu continua en segon lloc tot i la seva derrota

L’equip va superar les dificultats d’una setmana molt complicada i va poder puntuar

EL CV Mataró Caliu va perdre el partit a Barberà, un rival directe, però va forçar el cinquè set, i sumar així un punt que li permet mantenir el segon lloc de la 1a Catalana femenina de voleibol.

181125Vo_BarberàCVM

De les nou jornades de lliga aquesta és la sisena en la qual el partit de l'equip mataroní ha acabat en el cinquè set. Aquesta dada demostra la igualtat que hi ha, en el Campionat de Catalunya de primera divisió, on únicament l’equip del centre de tecnificació de la federació catalana, Blume, es mostra clarament superior.

El partit de Barberà era molt complicat, a més de les lesions que arrossega l’equip, la coincidència amb el partit de l’equip juvenil, no va permetre que les jugadores del planter jugessin amb el primer equip. Per sort la col·locadora Anna Ramon va forçar i va poder jugar, i, com tot l’equip, va fer un partit destacable. Van fer-se amb el primer set i, després que el Barberà s’emportés el segon i el tercer set, van guanyar el quart aconseguint un punt. El cinquè set va ser molt igualat, però el major encert de les locals en el tram final del partit, va sentenciar la derrota de les mataronines.

CV Barberà 3-2 CV Mataró – Caliu

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Mariona Rubio, Alba Sánchez, Bea Cívico, Míriam Fernández.
PARCIALS: 20-25, 26-24, 25-18, 17-25, 15-11

Classificació: GET Blume 26, CV MATARÓ CALIU 17, Barberà i Vall d'Hebron 16, Lloret, Olot, Barça CVB 9 i Prat 6.

El pròxim dissabte a les 19:30 hores al Pavelló Euskadi, l’equip té, de nou, un partit molt important, davant del Vall d’Hebron, un dels equips de la zona alta i que ja va guanyar al Mataró en la primera volta.

Per la seva part, el senior femení B, continua invicte i va assolir dissabte la seva vuitena victòria consecutiva.