Derrota inesperada del CV Mataró Caliu davant el cuer

Tot i la derrota l'equip de David Casas conserva el segon lloc de la classificació

El CV Mataró Caliu va patir una sorprenent derrota a casa davant l'Olot en el primer partit de la 2a volta de la 1a Catalana de voleibol femenina. Les mataronines que havien guanyat 0 a 3 a Olot en la primera jornada de lliga, no van fer un bon partit i no van demostrar ser un equip que aspiri a l’ascens.

Volei CV Mataró - Lloret

El primer set va ser molt igualat i les locals, jugant a un nivell molt inferior a l’habitual, van veure com un Olot molt lluitador s’emportava el set. El joc de l'equip local va millorar en el segon i tercer set i es van imposar posant-se per davant.

Novament, la incapacitat de l’equip per tancar el partit en el quart set i, sobretot, la manca de contundència de l’atac mataroní, van permetre a l’Olot empatar el partit a dos i després emportar-se el triomf, i dos punts, guanyant un set de desempat molt igualat.

CV Mataró Caliu 2-3 Olot

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Mariona Rubio, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Bea Cívico, Maria Garcia, Marta Claramunt i Violant Pérez.
Parcials: 23-25, 25-18, 25-17, 16-25, 14-16

Tot i la derrota, el Mataró Caliu continua a la segona posició amb 16 punts, per darrere del GET Blume, que en té 23, i per davant del Barberà que en suma 14. Precisament el Barberà serà el proper rival del Mataró, diumenge a les 10:45 a la població vallesana.

Per la seva part el senior femení B va aconseguir una nova victòria, i continua invicte amb 7 victòries en 7 partits. Aquesta setmana 3 a 0 contra el Blanes.