El Vòlei Mataró Caliu, en el seu millor partit, treu un punt de la pista del líder

L'equip de David Casas va plantar cara portant el partit al set de desempat

Molt bon partit del Mataró Caliu a la primera divisió catalana de voleibol femení, aconseguint un punt a la pista del líder, el GET Blume, el centre de rendiment i tecnificació de la Federació Catalana de Voleibol, que fins diumenge no havia cedit cap punt.

181001Vo_FemeniCVM

El partit va començar molt bé, les mataronines van anar sempre per davant en el primer set i la construcció de les visitants superava gairebé sempre el bloc de les jugadores de la Blume. Al final 22-25 pel Mataró.

En el segon set, la reacció de les locals va ser molt evident i les mataronines no van poder contrarestar els atacs de les jugadores de la Blume, que còmodament es van imposar per 25 a 18.

El tercer set, el millor de la temporada del Mataró, va ser molt diferent. La recepció mataronina va estar molt bé i els atacs durs i les fintes de les jugadores visitants puntuaven una vegada i una altra sense gaire oposició de les joves jugadores locals, el set va acabar 16-25.

El quart set va ser la clau del partit, la dinàmica del tercer parcial es va mantenir fins al 15-20 per les visitants que, jugant molt bé, tenien a prop la possibilitat de sumar els tres punts en una camp molt difícil. Les jugadores locals, van reaccionar i utilitzant la superioritat física evident, jugant pilotes per damunt del bloqueig mataroní, van poder remuntar i van acabar imposant-se per 25-a 23.

El final del quart set va influir molt en el desenllaç del partit, l’equip local amb la moral molt alta va imposar-se per un clar 15 a 9 a un Mataró que, tot i la derrota, va sortir molt reforçat del partit.

GET Blume 3-2   CV Mataró Caliu

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Mariona Rubio, Andrea Jiménez, Alba Sánchez, Bea Cívico, Maria Garcia, Marta Claramunt i Violant Pérez.
PARCIALS: 22-25, 25-18, 16-25, 25-23, 15-9

El diumenge presentació de tots els equips de l'entitat

La propera jornada, diumenge a les 11:00 a l’Euskadi, abans de la presentació del club, l’equip recuperarà la segona posició si guanya al Lloret, cinquè classificat, amb el mateix número de victòries, quatre en sis partits, que el Mataró, que ocupa la tercera plaça provisional a la classificació.