Primera derrota del Club Voleibol Mataró Caliu a Vall d'Hebron

L'equip mataroní va desaprofitar un avantatge de 0-2 i va perdre un partit que tenia ben encarrilat

Volei CV Mataró - Saragossa

Primera derrota del CV Mataró Caliu a la primera divisió catalana de voleibol femenina, en un partit que havien encarrilat molt bé en els dos primers sets.

Les coses van començar molt bé per les mataronines que van saber aprofitar un mal inici de partit de les jugadores locals. Sense fer res de l’altre món les visitants es van endur el primer set per un clar 13 a 25. El segon set va ser similar al primer, molts errors de les jugadores del Vall d’Hebron i el Mataró Caliu que guanyava sense fer un bon joc.

El tercer set, va ser el més igualat de tot el partit, les locals poc a poc van anar reaccionant, mentre que les mataronines que, en cap moment assolien el nivell de joc de les dues jornades anteriors. En un final de set molt igualat, la sort va anar per les locals que es van imposar per 25 a 23. Aquest final de set va ser la clau del partit, a partir d’aleshores les locals van veure que tenien opcions i les maresmenques veien impotents com se’ls escapava un partit que haurien d’haver tancat amb els 3 punts a favor.

Al quart i cinquè sets, les visitants van anar perdent confiança i al final el Vall d’Hebron va acabar guanyant-los de forma força clara.

Amb el punt sumat, gràcies als dos sets guanyats, el Mataró Caliu és a la 3a posició de la classificació, fet que no amaga la decepció per haver perdut una gran oportunitat de continuar al capdamunt de la classificació.

Vall d’Hebron 3-2 CV Mataró Caliu

CV MATARÓ: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Mariona Rubio, Alba Sánchez, Bea Cívico, Maria Garcia, Violant Pérez i Andrea Jiménez.
PARCIALS: 13-25, 21-25, 25-23, 25-21 i 15-7

El pròxim dissabte, a les 18:00 a l’Euskadi, el CV Mataró Caliu, rep al Barça en un partit que ha de servir per recuperar el bon joc i la moral davant d’un rival que s’ha mostrat força irregular fins el moment.

El sènior femení B, continua la seva ratxa amb tres victòries en tres partits, aquesta setmana per 0 a 3 a Figueres.