El CV Mataró Caliu torna a guanyar amb solvència

Ha iniciat bé el campionat de 1a Catalana amb dues victòries

181001Vo_FemeniCVM

El dissabte el CV Mataró Caliu va obtenir la segona victòria en les dues jornades de competició, que han superat sense haver cedit cap set. Les mataronines van fer un bon partit i van ser molt superiors al Barberà.

Des del començament del primer set, la superioritat de les locals va quedar manifesta. La bona qualitat de les recepcions del Mataró, permetien una bona direcció de joc de la col·locadora que, una vegada i una altra, aconseguia connectar amb les atacants, pràcticament sempre, amb superioritat davant del bloqueig del Barberà.

El servei de les jugadores locals també va ser una de les claus del partit, l’eficàcia va ser molt alta i la recepció visitant en prou feines permetia una opció per atacar, davant la defensa mataronina molt ben col·locada a la pista.

CV Mataró Caliu 3-0 CV Barberà

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Eva Acebedo, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Mariona Rubio, Alba Sánchez, Bea Cívico, Maria Garcia, Violant Pérez i Andrea Jiménez.
PARCIALS: 25-13, 25-19 i 25-21

Les properes jornades, han de servir per consolidar l’equip a la zona alta de la classificació i veure les opcions reals del Mataró a la primera divisió catalana. Diumenge a Vall d’Hebron, les maresmenques es trobaran amb un dels millors equips de la categoria, un partit que segur, serà més complicat que els que han jugat fins al moment.

El sènior femení B, també ha començat molt bé la temporada, amb dues victòries en dos partits.