Cinc primers equips de la ciutat inicien les seves competicions de lliga

Aquest cap de setmana comencen els equips de Futsal Aliança, i els femenins de JH Mataró, CE Mataró, UE Mataró i CH Mataró femení

180914Pol_Cincequips

Cap de setmana intens aquest que s'acosta pel que fa a l'inici de competicions de lliga dels diferents equips sèniors de la nostra ciutat. Anem a fer un repàs:

Futbol Sala. 2a Divisió B Estatal Masculina

El Futsal Aliança comença una temporada il·lusionant

L’equip del Futsal Aliança Mataró afronta la seva segona temporada en aquesta categoria estatal, després del seu debut la temporada passada en la qual va aconseguir mantenir la categoria acabant en 12è lloc.
Debuta a casa, al Pavelló Teresa M. Roca, el DISSABTE A LES 16 HORES (no diumenge a les 12:15 hores com estava programat inicialment i surt a la nostra edició escrita), enfrontant-se al FS Barceloneta, un equip amb el qual va acabar empatat a punts en l’última classificació, i que és un equip experimentat i amb molt d’ofici, que la temporada passada li va guanyar els dos partits al Futsal.

180914FS_Futsal

En aquest segon any a Segona B el conjunt mataroní s’ha reforçat amb gent experimentada a la categoria i fins i tot a categories superiors, però també amb gent de la casa que la temporada passada van acabar subcampions de lliga juvenil només per darrera del FC Barcelona. Amb una plantilla llarga i de molta qualitat, el tècnic Albert Sabaté es marca l’objectiu de quedar entre els cinc primers i de treballar pel podi. La formen: Isaac, Paquito Parés i Pau Bassa (del juvenil) (porters), Pol Novo, Oriol López, Azhar Chiheb, Àlex del Barco, Pol Tolrà, Alejandro Medina (Voscure Sendai 1a Div. Japonesa), Rafael Berlanga (Toulon francès), Pablo Fernàndez (juvenil), Joel Císcar (juvenil), Llibert Canal (juvenil), Kambon Touré (juvenil), Mamdou Ceesay, Miquel Soler (Puertollano 2a A).

Junat amb Albert Sabaté (entrenador), formen l’equip tècnic Jordi Dalmau (2n entrenador i preparador físic), Alexis Herraiz (delegat, readaptador i preventor de lesions).
Durant la pretemporada han quedat invictes: 11-0 davant el Beaucaire (1a Div. Francesa), 2-2 amb l’Escola Pia Sabadell (2a B), 6-2 amb el Cerdanyola (2a B) i 6-0 amb el Ripollet (3a).

180914FS_JuvenilFutsal

El Juvenil de Nacional també arrenca aquesta setmana

L’altre equip del club que també comença aquesta setmana a competir oficialment és el juvenil A del Futsal Inlingua que milita a la Divisió d’Honor Juvenil Nacional, la màxima categoria estatal. Els vermells que són els actuals subcampions de lliga han perdut alguns jugadors importants que han passat al primer equip, però amb les incorporacions del juvenil B i alguna que altre fitxatge de fora esperen fer un bon paper i lluitar un cop més amb els millors.  Els mataronins començaran la lliga a la pista del Montcada, un altre dels equips forts de la categoria, el dissabte a les 18 hores.

 

Hoquei patins. Nacional Catalana Femenina

Club Hoquei Mataró femení torna a buscar l'ascens a OK lliga

El Club Hoquei Mataró femení comença la competició de la Nacional Catalana i ho fa rebent el dissabte a les 17 hores al Pavelló Jaume Parera l'equip del Vilanova B.

L'equip femení del Club Hoquei Mataró després de quedar-se sense ascens l’intentarà altra vegada. L’entrenador és Albert Bou i la plantilla la conformen la portera Paula Lladó, i les jugadores de pista Marta Soler, Judith Milla, Aina Lleonart, Anna Fontdeglòria, Laura Manzanares, Adriana Chiva i Eva Requena.

180909Ho_AmbManlleu

L’equip continua tenint baixes de jugadores que busquen el seu camí en equips d’OK lliga i podem dir que ara mateix estan jugant a la màxima categoria: la portera Judit Morera (Gijón), Xantal Piqué (Girona CH), Carla Fontdeglòria i Aina Florenza (Palau Plegamans), Ona Castellví (Manlleu), Júlia Canal i Joana Xicota (Cerdanyola). Tot un equip ben complet...

Bàsquet. Copa Catalunya Femenina

El Gress Platges Mataró estrena nou format a Copa Catalunya

El Gress Platges Mataró, l'equip femení de la Unió Esportiva Mataró s’ha quedat sol com a representant mataroní en la Copa Catalunya i debuta el dissabte a les 19:30 hores al Palau Josep Mora amb la visita del Lleida.
Estarà en una categoria reformada, que tindrà un sol grup de 16 equips amb una sola fase durant la temporada, i en la qual es preveu una intensíssima lluita i molta qualitat, per buscar els llocs d’ascens. L’equip mataroní intentarà estar en la lluita amb els de dalt.

180909Ba_EntrenoPlatgesFlores

L’equip del Platges l’entrenarà Àlex Leon i comptarà amb els reforços de Clara Solé, Cynthia Molina i Paula Domènech són tres reforços de jugadores que ja havien estat a l’equip. Míriam Balmes, Ari Magriñà, Meri Cuní, Queral Coll, Andrea Cobo, Esther Murat i Laia Martínez, que puja del júnior formaran el nucli del nou projecte.

Handbol. Divisió Plata Femenina

El Joventut Handbol Mataró inicia la lliga a Eivissa

El Joventut Handbol Mataró femení inicia el dissabte (18 hores) la seva segona temporada en aquesta categoria de plata estatal a la pista del Puig d’en Valls, el popular “Puchi”, un equip que la temporada passada va jugar a la Divisió d’Honor, que va mantenir la categoria, però que ha renunciat per motius econòmics.

L’equip groc-i-negre surt amb la intenció de millorar l’excel·lent 9è lloc del seu debut (a només 2 punts del 6è), en un grup on només hi ha la novetat de les eivissenques del Puig d’en Valls i del Benidorm, que substitueixen el Morvedre, que ha pujat, i La Salud Tenerife, que canvia de grup.

180909Ha_JHMentrebo

El nou entrenador serà Jordi Rubi i a les seves ordres tindrà a les porteres Noemí Pérez, Laia Argelich i Lídia Benktib (de la base del club i provinent del BM Granollers), i com a jugadores de pista a Clara Poo, Ona Muñoz, Sara Ruiz, Isa Latorre, Sandra Fargas, Saray Romero, Irene Hernàndez, Maria Murillo, Marina Seda i Zara Verdugo de la temporada passada i Sara Muniesa (BM Granollers) i Alisa Forné (Sant Quirze).

Futbol. 1a Catalana Femenina

L'equip del CE Mataró debuta en aquesta categoria després de l'ascens

Debut de l’equip groc-i-negre després del seu brillant ascens al camp d’un equip que al temporada passada va baixar de Preferent. En el darrer partit de pretemporada jugat el diumenge van superar per 3-2 el Seagull de Badalona.

En la 1a jornada es desplacen el diumenge a les 18 hores al camp de l'Estartit, un equip que la temporada passada jugava dues categories per sobre, i que serà uan bona prova de foc per a l'equip groc-i-negre que dirigeix Carlos Jiménez.

180527Fu_FemeniCEMcampió