Nova victòria del femení del Rem Mataró a Lloret

Les mataronines tenen molt ben encarrilat el títol de la Lliga Catalana de Llagut

Lloret de Mar albergava aquest diumenge passat la sisena i penúltima regata de la Lliga Catalana de Llagut. La mateixa platja en la que fa dues temporades l’equip sènior femení es proclamava campió de la Lliga 2016, va ser escenari un cop més de la victòria de les mataronines del Rem Capgrossos Mataró, que van sumar punts per a una classificatòria en la que matemàticament ja es poden visualitzar com a guanyadores d’aquesta edició.

180829Rem_lloret

La constància de l’equip veterà femení, que recordem no va començar la temporada amb massa bon peu amb una sisena posició a Palamós, ha aconseguit fer que l’equip remunti la classificatòria, i que gràcies a la tercera posició aconseguida el cap de setmana passat a Lloret, ara es trobin quartes a la general.

En el cas dels masculins, els veterans repeteixen resultats amb una molt bona cronometrada que els va permetre entrar a la final A, on aconseguiren la quarta posició; mentre que els absoluts van quedar setens tant a la crono com a la regata.

Diumenge vinent, a Cambrils, tindrà lloc la darrera prova de la lliga, on esperem veure a l'equip femení aixecar la copa de la Lliga.