Quarta victòria consecutiva del femení del Rem Capgrossos Mataró

Van guanyar la regata de Badalona i dominen clarament la classificació de la lliga Catalana de Llagut

El diumenge dia 29 de juliol es va celebrar la quarta regata de la lliga Catalana de Llagut, on el Club de Rem Capgrossos de Mataró hi participava amb les seves quatre tripulacions de competició.

180806Rem_Femení

Tots quatre equips van fer unes excel·lents cronometrades, que els va permetre la classificació per a la final A en els equips veterans masculins, veteranes femenines i sènior femení, i final B en el sènior masculí.

Durant la regata, malgrat que les condicions del mar van empitjorar i la temperatura era més que considerable, els equips de veterans van fer molt bon paper, classificant-se en quarta posició. El sènior masculí va quedar tercer a la seva regata, per davant del Nàutic de Premià.

180805Rem_RegataBadalona

En el cas de l’absolut femení, aquesta regata era molt important per a les noies ja que marca l’equador de la lliga i podria inclinar la balança a favor de les mataronines. Un cop més, les capgrosses van demostrar la seva superioritat tècnica, i des de la segona ciavoga ja van marcar una gran distància versus les seves competidores de Badalona, Cambrils i Premià. Aquesta victòria les situa a set punts de distància de les segones classificades de la lliga.

La propera jornada se celebravava el diumenge 5 d’agost a Deltebre.