La Fosbury es transforma en guia de viatges

La revista de tot l'altre esport arriba al seu número #30 i proposa 11 rutes de viatges i 10 escapades curtes en un número especial d'estiu

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 19 Juliol 2018 12:17

Ciutat 2017/2018, FOSBURY

Arriba l’estiu i molta gent prepara els seus viatges per visitar nous paratges, impregnar-se d’altres cultures, aprendre, gaudir del temps lliure i desconnectar. La Fosbury edita la primera guia de viatges esportius del país. Una revista amb un format diferent de les que fan habitualment, però amb el mateix estil de sempre.

Amb ganes d’acompanyar els lectors durant els mesos més relaxats de l’any, us proposen recorreguts arreu del planeta: des de viatges a casa nostra fins a països d’altres continents. Rutes de tota mena per triar i degustar on el fil comú és la presència de tot l’altre esport. Perquè en la descoberta de nous indrets l’esport hi pot jugar un paper fonamental. Ha arribat l’hora de posar-lo en valor i sumar-lo a la resta d’ingredients culturals, socials, polítics i econòmics que sempre acaben definint els viatges que ens omplen de vida.

Un contingut sorprenent
11 rutes i 10 escapades en un número més extens que mai on la revista s'enfila fins a les 148 pàgines. La guia de viatges esportius de La Fosbury traça propostes de tota mena i comença lluny de casa amb quatre propostes de desplaçaments llunyans: un llarg recorregut pels EUA tenyit d’esport universitari, la descoberta d’una Cuba que continua posant en valor l’esport no professional, una introducció al sud-est asiàtic a Malàisia i les seves virtuts naturals, i una mirada a l’Àfrica que s’escapa del futbol.

Al continent europeu ens proposen trobar l’essència de l’olimpisme a Grècia, enamorar-nos del potencial esportiu dels Balcans que miren cap al mar i recórrer França a ritme de la seva prova esportiva més famosa, el Tour. A l’estat espanyol dibuixen el nord i el sud a través del Camí de Sant Jaume, viatge vivencial com pocs, i de l’Andalusia que posa a debat el seu vincle insòlit amb els camps de golf. Finalment, és clar, també es viatja per casa nostra: als Pirineus, la serralada que és un viver únic per a tot l’altre esport, i pels tocs esportius de les Festes populars.

Capgirada de dalt a baix per transformar-se en una guia, la Revista Fosbury #30 manté bona part dels seus ingredients habituals: reportatges, entrevistes, història, curiositats i el vincle de l’esport amb altres disciplines amb les aportacions dels col·laboradors habituals: la filosofia s’impregna de festa major, la ciència viatja a Las Vegas, la psicologia mira cap als Pirineus, la nutrició es porta al Camino, l’humor aterra als Balcans, la música vibra a Kuala Lumpur, la lectura remira la història del Tour de França i l’observatori de gènere fa parada i fonda a Ruanda.

Per a aquells que disposin de pocs dies lliures i tinguin ganes d’agafar l’avió en un trajecte curt, a la guia de viatges esportius també ofereixen 10 propostes d’escapades ràpides en ciutats majoritàriament europees per descobrir els seus vincles amb l’esport.

L’equip de La Fosbury us convida a subscriure’us a la Revista Fosbury o bé a fer-vos membres del Club Fosbury. Dues opcions diferents que comparteixen un mateix objectiu per només 29 euros: disposar dels exemplars en paper a casa vostra (4 cada an), gaudir d’una altra manera d’entendre el periodisme esportiu i donar un suport econòmic imprescindible al projecte per poder seguir oferint una àmplia cobertura a tot l’altre esport, també a Fosbury.cat. Si ets malalt de l'esport, ets Fosbury!

Ciutat 2017/2018, FOSBURYFes possible la Fosbury!
Ja podeu comprar la Guia a les oficines del Tot Mataró, i a partir de la setmana vinent també trobareu la Fosbury a la xarxa de botigues Abacus i en més d'un centenar de Biblioteques públiques, bibliopiscines i biblioplatges del nostre país.